Breukelen -- Onder het motto 'IT AIN'T MAGIC IF YOU KNOW HOW' organiseert Xerox dit najaar, in samenwerking met meerdere partners en klanten, een aantal seminars onder de verzamelnaam Momentum 2006. Tijdens de seminars worden ideen en oplossingen gepresenteerd, die erop zijn gericht om klanten te helpen hun efficiency te verbeteren, alsmede hun omzet en winstgevendheid te verhogen. De seminars worden gehouden in het hoofdkantoor van Xerox in Breukelen.

Xerox nodigt het management en key operators van haar klanten en andere belangstellenden uit, om zich op woensdag 4 oktober te laten informeren over haar visie en strategie voor de toekomst, alsmede over de laatste stand van de technologie. Het programma is interactief en heeft een informeel karakter. Onder meer door het uitwisselen van ervaringen wil Xerox haar dienstverlening zo optimaal mogelijk afstemmen op de behoeften en wensen van haar klanten.

Nadat Mireille Paasen, verkoopdirecteur Finance & Industry, om 15.00 uur namens Xerox een welkomstwoord zal hebben gesproken, zal marketing directeur Ronald de Bakker een overzicht geven van de innovatieve (technologische) ontwikkelingen van Xerox en wat dit betekent voor de klant

Rob van de Fliert, Deployment Manager Lean Six Sigma bij Xerox, vertelt vervolgens hoe Xerox intern een hogere graad van efficiency realiseert door het optimaliseren van processen. Six Sigma en Lean Thinking vormen een managementmethode voor bedrijfsprocessen die drastische verbeteringen realiseert in klanttevredenheid, kosten, processnelheid en genvesteerd kapitaal. De methodiek is gebaseerd op externe focus, ook wel 'The Voice of the Customer' genoemd. 'Lean Thinking' slaat op het versnellen van een (logistiek) bedrijfsproces, 'Six Sigma' slaat op het beheersen van de kwaliteit van het bedrijfsproces. Vooral de combinatie ervan heeft een sterk synergetisch effect.

Na een korte pauze volgt een tweetal parallelsessies met demonstraties van oplossingen voor document management en workflow (sessie 1) en van oplossingen op het gebied van verificatie, beveiliging en workflow (sessie 2) van de respectievelijke Xerox Alliantie Partners X-Solutions en Equitrac.

Het volledige programma ziet er als volgt uit:

14.30 uur

Inloop, ontvangst

15.00 uur

Welkom en inleiding – Mireille Paasen, verkoopdirecteur Finance & Industry Xerox (Nederland) B.V.

15.15 uur

Innovatie bij Xerox – Ronald de Bakker, marketing directeur Xerox (Nederland) B.V.

15.45 uur

Hogere efficiency door procesoptimalisatie – Rob van de Fliert, deployment manager Lean Six Sigma, Xerox ( Nederland ) B.V.

16.15 uur

Pauze

16.30 uur

Paralleldemonstratie sessie 1:
 • Standaard- en maatwerkoplossingen voor document management en workflow – Sacha Kok, Channel Marketing Account Manager X-Solutions
 • Paralleldemonstratie sessie 2:
 • Verificatie, beveiliging en workflow volgens de visie van Equitrac – Michael Ching, Business Manager Solutions, Xerox ( Nederland ) B.V.
 • 17.45 uur

  Buffet en drankje

  19.30 uur

  Einde  Voor meer informatie over en registratie voor dit seminar kunt u een email sturen naar infonl@xerox.com. Vermeld s.v.p. als onderwerp 'Momentum 21 september'. U kunt ook bellen naar: 0346 - 255 255, het informatienummer van Xerox (Nederland). Binnenkort is de informatie - ook die van alle andere Momentum 2006 seminars - tevens te vinden op www.xeroxmomentum.nl of www.xerox.nl.

  Xerox Momentum 2006 seminar programma

  19 september - Is verhoging van response nog mogelijk?

  De doelgroep voor dit seminar bestaat uit reclame-, DM- en marketing-professionals, die te maken hebben met dalende reclamebestedingen, verminderde response, meer op resultaten gerichte opdrachtgevers en een versnippering van doelgroepen en kanalen.

  21 september - Nieuwe kritieke succesfactoren bij digitaal drukken

  Grafische ondernemers kunnen ervaren hoe ze hun huidige werkprocessen kunnen optimaliseren en hun rendementen kunnen verbeteren.

  26 september - Uw klanten uit beeld?

  Met dit seminar richt Xerox zich op managers van rekencentra en op marketing- en ICT-professionals in omgevingen waar met grote klantenbestanden wordt gewerkt. Het aantal persoonlijke contactmomenten is aanzienlijk verminderd; de loyaliteit van de klanten staat onder druk. Marketeers en ICT-ers staan voor de uitdaging om het maximale rendement uit de klantcontacten te halen.

  27 september - Creatieve kansen voor boeken en tijdschriften?

  Nieuwe multi-media technieken vormen een bedreiging, maar bieden tevens ongekende nieuwe mogelijkheden voor uitgeverijen en hun grafimediabedrijven.

  3 oktober - Meer functionaliteit, meer zorgen?

  Professionals op het gebied van ICT, financin en/of security kunnen ervaren welke oplossingen worden geboden voor een efficint beheer van de almaar groter wordende belasting van hun ICT-netwerken.

  4 oktober - Xerox de juiste partner, nu en in de toekomst

  Xerox nodigt haar klanten en andere belangstellenden uit om zich te laten informeren over haar visie en strategie voor de toekomst, alsmede over de laatste stand van de technologie. Het programma is interactief en heeft een informeel karakter.

  10 oktober - Het optimale kantoor

  Dit seminar is bedoeld voor het ICT-, facility- en kantoormanagement van organisaties. Thema's zijn onder meer: inzicht verkrijgen in de binnen organisaties aanwezige grote, vaak niet bekende, hoeveelheid afdrukapparatuur; duidelijkheid over de aan documentoutputprocessen gerelateerde directe en indirecte kosten; het centraal beheren van alle afdrukapparatuur binnen de kantooromgeving.

  11 oktober - Procesoptimalisatie als medicijn voor toenemende marktwerking?

  Grote veranderingen in de gezondheidszorg leiden tot een sterke verzwaring van administratieve processen. In de gezondheidszorg werkende managers kunnen ontdekken hoe een verbetering in de doorlooptijd en toegankelijkheid van dossiers en andere documenten kunnen helpen om hun organisatie efficinter en slagvaardiger te maken.

  11 oktober - Leermiddelen, een lust of een last?

  Studenten en opleiders voorzien van adequate leermiddelen tegen minimale kosten is een grote uitdaging voor elke onderwijsinstelling. Beleidsmakers en beslissers kunnen nieuwe ideen opdoen hoe van hun leermiddelen niet langer een last, maar een lust is te maken. De ervaringen van de Hogeschool van Utrecht en live demonstraties tonen een pragmatische aanpak.

  12 oktober - Van kostenpost naar gewaardeerd bedrijfsonderdeel

  Het bestaansrecht van repro's en huisdrukkerijen wordt bij veel organisaties nog steeds ter discussie gesteld. Een goed geoliede repro kan echter een belangrijke bijdrage leveren aan de efficiency en communicatie van een organisatie. Sprekers uit de praktijk vertellen hoe zij erin zijn geslaagd om hun repro om te vormen van kostenpost naar gewaardeerd bedrijfsonderdeel.


  Xerox Europe
  Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide reeks aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling/-beheer en document outsourcing.

  Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox..com

  Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen.

  Klantcontacten
  Voor meer informatie over Xerox en de producten: bel 0346 - 255 255 of kijk op www.xerox.nl.

  Mediacontacten
  Xerox (Nederland) B.V., Patty de Jong, Communications Manager, tel.: 0346 - 255 770,
  email: patty.dejong@xerox.com

  VerkroostPR (voor Xerox), Herman Verkroost, tel.: 030 - 229 20 05,
  email: hav@verkroostpr.nl