Breukelen -- Xerox organiseert op haar hoofdkantoor in Breukelen gedurende september-oktober voor verschillende doelgroepen een aantal seminars onder de verzamelnaam Momentum 2006. Op donderdag 21 september is er vanaf 15.00 uur een seminar voor ondernemers in de grafische industrie, met als onderwerp 'Nieuwe kritieke succesfactoren bij digitaal drukken'. Drs. Richard van Hoorn van het gelijknamige onderzoek- en adviesbureau voor de grafische industrie, heeft zeer recent onderzoek gedaan naar de knelpunten in de huidige processen en de beperkte rendementen waarmee de grafisch ondernemer wordt geconfronteerd. Onder de titel 'Nieuwe Spelregels' zal hij de resultaten van zijn onderzoek presenteren. Marcel Felix, marketing manager Xerox FreeFlow softwareoplossingen, vertelt vervolgens hoe een goede workflowautomatisering kan bijdragen aan de oplossing van de knelpunten.

Aansluitend wordt er om 17.30 en om 18.30 uur een serie parallelsessies gehouden over enkele nieuwe softwareoplossingen die de grafisch ondernemer kunnen helpen om zijn productiviteit, winstgevendheid en omzetgroei te verhogen.

Het volledige programma ziet er als volgt uit:

15.00 uur

Inloop, ontvangst

15.30 uur

‘Nieuwe Spelregels' – Drs. Richard van Hoorn ‘Onderzoek & Advies' presenteert zijn onderzoek naar de nieuwe kritische succesfactoren bij digitaal drukken

16.30 uur

Workflowautomatisering als kritieke msuccesfactor?! – Marcel Felix, marketing manager Xerox FreeFlow softwareoplossingen

17.15 uur

Hapje en drankje

 

Parallelsessies :

17.30 en om 18.30 uur

Proces Manager – De opdracht is binnen. En nu?

Presentatie: Norbert Wassink, Xerox

17.30 en om 18.30 uur

Web2Print – ‘Nieuw’: vanaf heden is ons bedrijf 24 uur per dag bereikbaar

Presentatie: Jos Stouthart, Xerox

17.30 en om 18.30 uur

Splash controller biedt grafische oplossing in kleur voor Apple gebruikers

Presentatie Gerard Kruijt, Xerox, en Peter Bekkering, Apple specialist Mass-IT

Voor meer informatie over en registratie voor dit seminar kunt u een email sturen naar infonl@xerox.com. Vermeld s.v.p. als onderwerp 'Momentum 21 september'. U kunt ook bellen naar: 0346 - 255 255, het informatienummer van Xerox (Nederland). Binnenkort is de informatie - ook die van alle andere Momentum 2006 seminars - tevens te vinden op www.xeroxmomentum.nl of www.xerox.nl.

Xerox Europe
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide reeks aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling/-beheer en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox..com

Onder de noemer 'The New Business of Printing' heeft Xerox het in de markt grootste portfolio 'state-of-the-art' digitale printsystemen, oplossingen en diensten ontwikkeld. Daartoe behoren tevens gestroomlijnde en efficinte workflow-oplossingen, alsmede een pakket oplossingen om klanten te helpen om hun business te ontwikkelen en groeimogelijkheden op de langere termijn te realiseren. In de veranderende markt voor druk- en printwerk zijn dat de drie elementen die Xerox-klanten helpen om beter te presteren en de productiviteit te verbeteren. En daardoor meer winstmogelijkheden te creren.

Xerox Graphic Arts Premier Partners zijn leden van een door Xerox genitieerd, wereldwijd netwerk van grafimediabedrijven die tot de meest geavanceerde en ervaren digitale drukkers in hun land behoren. Door hun printopdrachten bij Premier Partners onder te brengen, zijn klanten verzekerd van de levering van hoge kwaliteit digitaal vervaardigd drukwerk, uitgevoerd door vooraanstaande ondernemingen, die zijn toegerust met de nieuwste en beste technologie.

Voor meer informatie over het Xerox Premier Partner netwerk kijk op www.xerox.com/xpp.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen.

Klantcontacten
Voor meer informatie over Xerox en de producten: bel 0346 - 255 255 of kijk op www.xerox.nl.

Mediacontacten
Xerox (Nederland) B.V., Patty de Jong, Communications Manager, tel.: 0346 - 255 770,
email: patty.dejong@xerox.com

VerkroostPR (voor Xerox), Herman Verkroost, tel.: 030 - 229 20 05,
email: hav@verkroostpr.nl