Breukelen - Amara en Xerox Supplies gaan een strategische samenwerking aan. Amara Partners is een snelgroeiend samenwerkingsverband van drukkerijen, momenteel met 32 leden. Xerox Supplies Business Group, levert alle denkbare supplies voor de kopieer- en printmarkt van A4-kopieerpapier (FSC) tot een uitgebreide range aan speciale doorvoermaterialen.

Amara onderhandelt voor de partners over inkoopcondities en cordineert certificering, opleidingen en kennisuitwisseling. Amara houdt tevens voor de partners regelmatig informatiebijeenkomsten over voor de beroepspraktijk relevante, actuele thema’s.

Cees van Norden, Directeur Amara: ,,Het uitgebreide productassortiment van Xerox Supplies is een uitstekende aanvulling voor de Amara partners”.Klaas Wijker, Senior Account Manager Grafische Industrie bij Xerox Supplies: ,,Door de samenwerking met Amara kan Xerox Supplies ng meer toegevoegde waarde bieden aan de 32 partners in deze combinatie.”Michel Rootring, Country Manager Sales bij Xerox, “Xerox benadert de participanten in Amara niet met haar eigen directe verkooporganisatie en wij zijn bijzonder positief over deze strategische samenwerking.”

Printsubstraten

Xerox innoveert voortdurend ten bate van de grafische industrie, onder meer met het ontwikkelen van een portfolio niet-traditionele printsubstraten. Hiermee stelt Xerox grafische ondernemers in staat om ook met niet-traditionele substraten en ondersteunende ‘tools’ oplossingen te presenteren aan klanten. Vooral voor digitale drukkerijen is dit een prima basis om hun toegevoegde waarde optimaal te presenteren. Het leveren van deze unieke producten kan elke grafische onderneming een positieve rendementimpuls geven.

Naast Xerox werkt Amara ook samen met Velpa, Buehrmann-Ubbens, Wifac, Remepa, Insad Grafisch, GLS, Tetterode en Spedo Business Papers.

Over Xerox

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V
PR & Communications Manager
Patty de Jong
+31 (0)346255770
patty.dejong@xerox.com
 Trimedia Benelux (voor Xerox)
Theo Loth
+31 (0)23 750 32 10
tloth@trimedia.nl