Breukelen - Met de aanschaf van XMPie uDirect studio is dit mailing- en fullfillmentbedrijf de eerste gebruiker van dit nieuwe product van XMPie in continentaal Europa. Voor de directie van Regiomail betekent het een eerste strategische stap in de richting van landelijk dienstverlener van crossmedia communicatie.

De directe aanleiding tot de investering in XMPie is de wens om voor hun klanten een verbeterde response op hun mailcampagnes te realiseren. De door Gedon B.V. aangeboden oplossing van XMPie uDirectStudio en de Xerox DocuColor 5000 maakt het toepassen van gepersonaliseerde beelden, teksten, tabellen en grafieken in alle documenten direct mogelijk. Daarna zullen gepersonaliseerde websites, en automatisch verstuurde persoonlijke e-mail en SMS-berichten de response nog verder verhogen. De volledige service rondom de campagnes, van creatie tot productie, fullfilment en responseverwerking is de uiteindelijke kerntaak van het Zutphense bedrijf.

Over XMPie

XMPie Inc., een software business-unit van Xerox Corporation (NYSE: XRX), is marktleider in ontwikkeling van software voor crossmedia, variabele data en one-to-one marketing. Haar oplossingen helpt bedrijven om uiterst effectieve cross mediacampagnes te creëren en beheren, waardoor de kennis van de markt en klanten snel wordt vergroot en vervolgens optimaal benut. De return on investment van de marketinguitgaven wordt hierdoor met grote sprongen verbeterd. De XMPie software oplossingen zijn beschikbaar in twee volledig samenwerkende configuraties:, uDirect voor desktop, print-only oplossingen en het Personal effect, server gebaseerde crossmedia publishing en campagne managementsysteem. Daarnaast zijn er aanvullende oplossingen zoals het award-winning uImage voor beeldpersonalisatie; uStore e-commerce module; uEdit voor webgebaseerde documentbewerking; en de Marketing console voor analyse, rapportage en management van one-to-one campagnes.

XMPie heeft haar hoofdkantoor in New York, R&D afdeling in Israel, sales, support en professional service divisies in de U.S., EMEA en Asia Pacific. Voor meer informatie, bezoek www.xmpie.com

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox® is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

* Bijlage: Foto met de heren (links) Erik Crown en Arjan Vaanholt de directeuren/eigenaren van Regiomail. Tevens vindt u in de bijlage de logo’s van XMPie en Regiomail terug.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V
PR & Communications Manager
Patty de Jong
+31 (0)346255770
patty.dejong@xerox.com
 Trimedia (voor Xerox)
Petra de Jongh
+31 (0)23 750 32 10
pdejongh@trimediabenelux.com