Breukelen

Per 1 april benoemt Xerox Nederland Ralph Dullens (39) tot Director Corporate Accounts. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de Office Sales Organisatie en voor de samenwerking met corporate resellers. Ralph volgt hiermee Martijn Brand op. Martijn is per dezelfde datum benoemd tot Algemeen Directeur van Xerox Oostenrijk, met als doel deze organisatie na een aantal jaren van consolidatie in een nieuwe fase van groei te brengen.

Ralph Dullens over zijn aanstelling: “Ik vind het een geweldige uitdaging. Ook in de huidige tijd, voelt het goed dat Xerox blijft investeren in innovatie en mensen en voldoende kansen creert. Het is voor mij een uitdaging samen met mijn team te werken aan solide groei bij onze corporate accounts en resellers.”

Na zijn studie aan de Technische Universiteit in Eindhoven was Ralph Dullens werkzaam in diverse commercile functies bij onder andere BWise BV en KPN Qwest. In 2002 begon hij bij Xerox Nederland als Account Manager Public sector. Vervolgens heeft hij meerdere jaren ervaring opgedaan als Sales Manager Office & Production. In zijn huidige functie van Line of Business Manager Industry is hij verantwoordelijk voor grote, corporate klanten.

Het indirecte kanaal voor het MKB valt tijdelijk onder de verantwoordelijkheid van Jo Van Onsem, Algemeen Directeur van Xerox Nederland.

-xxx-

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl