Breukelen - Per 1 september a.s. is Rajiv S. Agarwala (43) benoemd tot Directeur Xerox Global Services (XGS) in Nederland. Agarwala is sinds 1990 werkzaam voor de Xerox Corporation in Amerika. Zijn huidige positie is Vice President van XGS Globalization of Services, waar hij verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van een wereldwijde en uniforme services strategie. Daarvoor bekleedde hij de functie van VP Lean Six Sigma Development en is gecertificeerd Lean Six Sigma Black Belt. Voor Xerox zijn zowel services als de Lean Six Sigma strategie belangrijke motoren voor langetermijngroei.

Agarwala heeft zijn Bachelor of Science in India gehaald en is tweevoudig Master of Science, nl. voor Mechanical Engineering en Operations Management. Deze beide studies heeft hij in Rochester (VS) gedaan (resp. 1992 en 1994).

Hij volgt Jos Claessens op. Zij is gedurende drie jaar XGS directeur geweest en heeft Xerox in maart 2008 verlaten voor een internationale voortzetting van haar carrire.

Agarwala gaat leiding geven aan de Nederlandse divisie van Xerox Global Services waarbij hij vooral de focus zal leggen op de verdere groei en ontwikkeling van de dienstverlening op het gebied van documentprocesoutsourcing.

Over Xerox Europe
Xerox Europe, Europese tak van Xerox Corporation, brengt een uitgebreid assortiment Xerox-producten, -oplossingen en -diensten en de bijbehorende toebehoren en software op de markt. De producten en diensten richten zich op drie hoofdgebieden: kantoren van klein tot groot, productieomgevingen voor drukwerk en grafische vormgeving en diensten als consultancy, systeemdesign en -beheer en documentoutsourcing.

Xerox Europe heeft ook productie- en logistiekafdelingen in Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland en een faciliteit voor onderzoek en ontwikkeling (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Ga voor meer informatie naar www.xerox.com

Xerox is een handelsmerk van Xerox Corporation. Alle merken en productnamen die niet van Xerox zijn, zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van de desbetreffende bedrijven. Prijzen, functies, specificaties, mogelijkheden, uiterlijk en verkrijgbaarheid van producten en diensten van Xerox kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V
PR & Communications Manager
Patty de Jong
+31 (0)346255770
patty.dejong@xerox.com
 Trimedia Benelux (voor Xerox)
Theo Loth
+31 (0)23 750 32 10
tloth@trimedia.nl