Breukelen -- De Nederlander Ronald Knoop (44) is per 1 augustus jl. benoemd als Director Office Systems bij het in Neuss gevestigde Xerox Deutschland GmbH. Knoop trad begin 2005 in dienst bij de Office divisie van Xerox Europe, het in Engeland gevestigde Europese hoofdkantoor van Xerox. In eerste instantie als General Manager Concessionairs Europe (de zogenaamde Xerox Document Houses) en vervolgens als General Manager SMB Europe (MKB). Daarvoor vervulde Knoop diverse sales en marketing directiefuncties bij Compaq, HP en Vodafone. De door het vertrek van Ronald Knoop bij Xerox Europe ontstane lacune wordt vooralsnog opgevuld door Bertrand Cerisier, naast diens verantwoordelijkheden voor Office Marketing.

"Ronald Knoop zal met zijn enorme ervaring een belangrijke rol gaan spelen bij de verdere ontwikkeling van de Xerox Office activiteiten in Duitsland", zo verwacht Cees van Doorn, Senior Vice-President en General Manager Xerox Europe, Office. "De benoeming past in het beleid van Xerox om zich te ontwikkelen van een leverancier van hardware, naar een op services gerichte onderneming, daarbij ondersteund door goed opgeleide medewerkers en kwalitatief hoogstaande producten en diensten."

Xerox Europe
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide reeks aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling/-beheer en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox..com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen.

Klantcontacten
Voor meer informatie over Xerox en de producten: bel 0346 - 255 255 of kijk op www.xerox.nl.

Mediacontacten
Xerox (Nederland) B.V., Patty de Jong, Communications Manager, tel.: 0346 - 255 770,
email: patty.dejong@xerox.com

VerkroostPR (voor Xerox), Herman Verkroost, tel.: 030 - 229 20 05,
email: hav@verkroostpr.nl