Breukelen – met ingang van 1 augustus heeft Xerox Peter Held benoemd tot Reseller Account Manager. Held zal de verdere groei van de omzet via IT resellers in de Office Business Unit vormgeven.

Held zal in zijn rol als Reseller Account Manager vormgeven aan de verdere groei van de omzet via IT resellers in de Business Unit Office. Daarnaast zal hij relaties onderhouden met een twintigtal Select Resellers voor zowel machines als supplies, waar de focus ligt op de Phaser producten. Held zal in zijn functie de in begin 2007 gentroduceerde SMARTer distributiestrategie verder uitrollen.

In nauwe samenwerking met Jos Verheul [Regional Distribution Account Manager] zal Held met SMART distributeurs, Tech Data en Ingram Micro nieuwe resellers gaan werven die actief de producten in de markt willen aanbieden. Held heeft zeven jaar geleden voor Xerox gewerkt als Office Systems Specialist in het Overheidsteam. Daarna heeft Held zes jaar bij Compuware als Account Manager Software Solutions gewerkt en bij IBM als Software Sales Executive in de Mainframe en Retail markt. Het ‘Xerox bloed’ bleef door de aderen stromen en tezamen met de uitdaging van deze nieuwe functie, heeft Held besloten terug te keren bij Xerox.

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl , of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
Patty de Jong
PR & Communications Manager
+31 (0)346 255 770
patty.dejong@xerox.com

Trimedia Benelux (voor Xerox)
Petra de Jongh
+31 (0)23 750 32 10
pdejongh@trimediabenelux.com