Breukelen - Tijdens de kick-off bijeenkomst met de concessionairs voor het nieuwe jaar 2008 is Xerox’s Partner of the Year 2007 bekend gemaakt. Dat gebeurde tijdens een speciale show met Paul de Leeuw als presentator, in Studio C (Almere). De winnaar van deze prestigieuze titel is Gedon Groep.

Alle aanwezigen waren het er over eens dat Gedon Groep de prijs in ontvangst mocht nemen. Het bedrijf heeft in 2007 zeer sterk gescoord op klantgerichtheid n binnen het certificeringsprogramma van Xerox heel krachtig invulling gegeven aan de kwaliteit van de interne en externe processen. Ook de financile resultaten waren – hoe kan het ook anders – prima. Niet alleen Gedon Groep heeft uitstekende prestaties neergezet in 2007. Ook andere concessionaires hebben het goed gedaan.

Gedon Groep is trots op deze erkenning. Deze prijs laat zien dat de structuur die in 2006 is ingezet de juiste is. In deze structuur zijn er diverse werkmaatschappijen met verschillende documentgerelateerde specialisaties voor zowel de office markt als de grafische industrie samengebracht. Deze specialisaties sluiten nauw aan op de vraag van de markt. Een professionele en klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat Gedon Groep de komende jaren een verdere groei kan bewerkstelligen.

Xerox werkt binnen diverse programma’s nauw samen met haar partners om de klanten een optimale service en ondersteuning te kunnen bieden. Zowel Xerox als haar partners streven er naar om het documentbeheer met optimale toegevoegde waarde te realiseren.

Over Xerox

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V
PR & Communications Manager
Patty de Jong
+31 (0)346255770
patty.dejong@xerox.com
 Trimedia (voor Xerox)
Petra de Jongh
+31 (0)23 750 32 10
pdejongh@trimediabenelux.com


Heeren Investors BV
Werkmaatschappijen:
Gedon Oost - Gedon Noord - Intellimens
Coert Tempelman
Algemeen Directeur
Hoofdstraat 173
7311 AZ Apeldoorn
Tel: 055 – 5261919