Breukelen -- -, Martijn Brand, Director Office Systems, SMB & Channels van Xerox (Nederland) B.V., reikte begin januari tijdens een kick-off bijeenkomst met de Xerox concessionairs de 'Partner of the Year Award 2006' uit aan het in Maastricht gevestigde Document House Limburg. Opmerkelijk feit is dat deze onderneming al twee keer eerder, in 2003 en in 2004, met deze award werd onderscheiden. De award werd in ontvangst genomen door Document House Limburg-directeur Etinne Naus.

Martijn Brand stelde bij de uitreiking vast, dat Document House Limburg 'uitstekend heeft voldaan aan de strenge criteria ten aanzien van klantgerichtheid, het Xerox certificering-/kwaliteitsprogramma, de interne en externe processen, alsmede de financile resultaten'.

Etinne Naus van Document House Limburg sprak de toehoorders eerst in onvervalst Limburgs toe en gaf tenslotte zijn Nederlandse reactie: "Ik ben bijzonder verheugd en trots dat we nu al voor de derde keer tot beste Xerox-partner zijn benoemd. Het feit dat dit keer ook ons verkoopteam als beste werd beoordeeld en Dennis Poolen als beste verkoopmanager, onderstreept nog eens de terechte toekenning van de award aan Document House Limburg."

De Award bestaat naast een oorkonde uit een fraai beeld dat het inlevingsvermogen in elkaar symboliseert waarbij de n niet zonder de ander kan.

Xerox Europe

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Klantcontacten
Voor meer informatie over Xerox en de producten:
bel 0346 – 255 255 of kijk op www.xerox.nl.

Mediacontacten
Xerox (Nederland) B.V., Patty de Jong, Communications Manager, tel.: 0346 – 255 770,
email: patty.dejong@xerox.com

Document House Limburg, Etinne Naus, directeur,
tel.: 043 - 362 62 62,email: info@xdhl.nl

VerkroostPR (voor Xerox), Herman Verkroost, tel.: 030 - 229 20, email: hav@verkroostpr.nl