Breukelen -- Martijn Brand, Director Office Systems, SMB & Channels van Xerox (Nederland) B.V., reikte tijdens de jaarlijkse Premier Partner kick-off met alle verkoopmedewerkers van de Nederlandse Document Houses de Xerox 'Partner of the Year Award 2005' uit aan Kantoorcentrum Beuningen B.V. (KCBeuningen). De trofee werd in ontvangst genomen door Gerard Wijdeven, Algemeen Directeur van KCBeuningen.

Volgens het juryrapport is de benoeming tot stand gekomen doordat KCBeuningen 'meer dan goed heeft voldaan aan de strenge eisen ten aanzien van klantgerichtheid, het Xerox certificering-/kwaliteitsprogramma, de interne en externe processen, alsmede de financile resultaten'.

Ron van Lith, Commercieel Manager van KCBeuningen: "Naar mijn smaak is dit de mooiste prijs die je van een leverancier kunt krijgen; een heel mooie waardering ook voor alle medewerkers van KCBeuningen. Dit jaar gaan we er opnieuw voor!"

De Award bestaat naast een oorkonde uit een fraai beeld dat het inlevingsvermogen in elkaar symboliseert waarbij de n niet zonder de ander kan.

KCBeuningen

Met ruim 50 medewerkers is KCBeuningen n van de grootste zelfstandige ICT leveranciers van de regio Zuid-oost Brabant, Gelderland en Noord-Limburg. KCBeuningen is actief in de automatisering van de informatie- en communicatiestromen. Van digitale documentoplossingen op maat tot ICT-projecten; van service, installatie en ondersteuning van producten en systemen tot de levering van kantoorartikelen. Om haar klanten de juiste oplossingen en maximale service te bieden, is KCBeuningen onderverdeeld in een drietal gespecialiseerde business-units: Solutions, Products & Supplies en Services. Korte communicatielijnen, een sterk merkenbeleid en het persoonlijk contact zijn de basis voor een kwalitatieve en efficinte dienstverlening. Info: www.kcbeuningen.nl.

Xerox Europe
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide reeks aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling/-beheer en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox..com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen.

Klantcontacten
Voor meer informatie over Xerox en de producten: bel 0346 - 255 255 of kijk op www.xerox.nl.

Mediacontacten
Xerox (Nederland) B.V., Patty de Jong, Communications Manager, tel.: 0346 - 255 770,
email: patty.dejong@xerox.com

Kantoorcentrum Beuningen B.V., Ron van Lith, Commercieel Manager, tel. 024-679 03 30,
email: ron@kcbeuningen.nl

VerkroostPR (voor Xerox), Herman Verkroost, tel.: 030 - 229 20 05,
email: hav@verkroostpr.nl