Breukelen - Mailstreet heeft definitief afscheid genomen van printen in zwart met steunkleur. Door de forse groei in fullcolour verwerking was Mailstreet genoodzaakt deze stap te ondernemen. In september dit jaar is de derde iGen3 bij Mailstreet geplaatst, na al tweeneenhalf jaar zeer tevreden te zijn over de productiesnelheid en kwaliteit van de twee iGen3’s die Mailstreet al in bezit heeft. De iGen3 was dan ook een echte technologische doorbraak, omdat dit de eerste kleurenpers was die in staat was om echt hoge printvolumes (meer dan 1 miljoen vellen per maand) in vierkleuren te drukken. Maar ondanks de hoge capaciteit van onze twee iGen3’s was recent een derde nodig om op dezelfde kracht te kunnen blijven produceren.. “Bij Mailstreet wordt niet nagedacht maar voorgedacht” aldus directeur Gerard Jansen.

Het bedrijf in Deventer bestaat nu twaalf jaar en er werken zo'n vijfenveertig mensen. Het is een printbedrijf dat is gespecialiseerd in transactiedrukwerk: rekeningafschriften, jaaropgaven, persoonlijke verslagen van pensioenfondsen en dergelijke. En is al sinds 1996 ISO-gecertificeerd (sinds 2002 ISO9001:2000) en weet deze kwaliteitsnormering telkens te prolongeren.

Managing partner Jan-Willem Roelofs herinnert zich het moment dat kleurenprinten een serieuze optie werd “een grote klant vroeg ons of zijn gepersonaliseerde DM-productie van 1 miljoen stuks ook in fullcolour kon, omdat de verscheidenheid zo groot was dat de traditionele drukker er logistiek niet mee uit de voeten kon. Dit was in 2004 de aanleiding om de eerste iGen3 in huis te halen” . Na de komst van de derde iGen3 is er alle vertrouwen in de toekomst. De iGen3 heeft de juiste technologie om te groeien in de wereld van Interactiemail.

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V
PR & Communications Manager
Patty de Jong
+31 (0)346255770
patty.dejong@xerox.com
 Trimedia (voor Xerox)
Petra de Jongh
+31 (0)23 750 32 10
pdejongh@trimediabenelux.com