Breukelen -- Xerox (Nederland) zal zich op de beurs Overheid & ICT op haar stand nr. 11.G005 presenteren als toonaangevend leverancier van digitale technologie op het gebied van documentbeveiliging, (kleuren)printen/kopiren, documentmanagement outsourcing en oplossingen voor documentbeheer. Met betrekking tot de overheidssector beschikt Xerox over veel kennis en ervaring als het gaat om het verbeteren van de security en efficiency op de genoemde gebieden.

Het centrale Xerox beursthema luidt 'Kleurrijk samenwerken'. Met het woord 'kleurrijk' wil Xerox aangeven dat de onderneming zich vooral richt op de ontwikkeling van kleurgebruik in organisaties. Binnen de overheidssector is er tegenwoordig veel aandacht voor document- en informatiebeveiliging. Met behulp van Xerox' innovatieve oplossingen zal met een multifunctional worden gedemonstreerd hoe de documentstroom binnen een netwerk kan worden beveiligd, ook en juist bij gevoelige informatie. Deze oplossingen zijn zowel gericht op het document zelf als binnen de gehele printomgeving. Actueel bij de overheid is ook het thema 'milieu' en Xerox zal laten zien dat zij op dat terrein zeer vooruitstrevende ontwikkelingen heeft gerealiseerd.

Een derde belangrijk thema waar Xerox veel ervaring mee heeft in de sector, is beheer van een omgeving met apparatuur met verschillende functionaliteiten en van verschillende merken. Er is te zien hoe het Xerox beheersysteem CentreWare Web is gekoppeld aan het Facilitair Management systeem 'Planon' dat bij veel overheidsorganisaties wordt gebruikt. Het unieke partnership tussen Xerox en Planon is in het voordeel van de overheidsklant als het gaat om beheer.

Xerox zal tijdens de beurs tweemaal dagelijks een drietal presentaties verzorgen rond deze thema's: documentbeveiliging, milieu en beheer.

Martijn Brand, Director Office Systems, SMB & Channels van Xerox (Nederland) B.V.: "We zullen aan de bezoekers van onze stand laten zien, dat Xerox voor overheidsklanten de juiste, op services gerichte technologiepartner is die hen helpt om de beveiliging, de productiviteit en effectiviteit te verhogen."

Xerox Europe

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Klantcontacten
Voor meer informatie over Xerox en de producten: bel 0346 - 255 455 of kijk op www.xerox.nl.


VerkroostPR (voor Xerox), Herman Verkroost,
tel.: 030 - 229 20 05,
email: hav@verkroostpr.nl