Breukelen , door goed naar haar klanten te luisteren en te bouwen aan lange termijnrelaties zorgt Xerox voor zowel een optimaal afgestemde oplossing als voor het best mogelijke eindresultaat. Hierdoor zijn ook het Xerox Premium Never Tear (scheurbestendige media) en de Xerox Duralabel (weers- en scheurbestendig etiket) ontwikkeld. Het Xerox Premium Never Tear kan op veel manieren gebruikt worden. Xerox heeft het Premium Never Tear afgelopen september ingezet om de lopers van de Dam tot Damloop te voorzien van een Never Tear startnummer. Niet alleen het gemak van het printen maar ook de vele mogelijkheden die het gebruik van Never Tear met zich meebrengt was voor de Dam tot Damloop een groot voordeel. De Xerox Duralabel werd als startnummer gebruikt voor de wedstrijdlopers alsmede de kinderloop en was tevens een groot succes. Xerox toont door middel van deze diverse unieke applicaties aan welke innovatieve oplossingen er ontwikkeld worden.

Wat zijn de kenmerken en voordelen van het Xerox Never Tear en Xerox Duralabel:
Premium Never Tear en Duralabel zijn bestand tegen vocht en water, hebben een goede tonerhechting en afdrukkwaliteit, het Duralabel voelt zacht aan (niet het plastic gevoel) en het Premium Never Tear is een polyester materiaal. Daarbij kunnen deze documenten jaren bewaard blijven. Het Xerox Premium Never Tear en Duralabel geven een uitstraling met toegevoegde waarde, kunnen beide schoon gemaakt worden met een ontsmettingsmiddel en in verschillende vormen gesneden worden, het kan geboord en in een ringband bewaard worden, het kan zowel in offset als digitaal beprint worden, het is niet meer nodig om het te plastificeren en het kan waar nodig opnieuw gevernist worden.

Waarom de Xerox Premium Never Tear en Xerox Duralabel gebruiken en waarbij?
 • Kledinglabels
 • Plantenlabels
 • Bagage labels
 • Handleidingen en catalogi voor workshops
 • Handleidingen te gebruiken in een vochtige omgeving
 • Onderwateropnames
 • Veel gebruikte kantoordocumenten
 • Waar originele producten bewaard moeten blijven in optimale conditie.
 • Aanwijzingen buiten (zoals bushaltes)
 • Gebruik tijdens sportwedstrijden (startnummers)
 • Tekens en labels in ziekenhuizen, praktijken en apotheken
 • Gebruik in de voedselverwerkende industrie of op displays
 • Alle toepassingen waarbij het oppervlak stofvrij en hyginisch moet blijven
 • Loyaliteitskaarten
 • Doorschijnende film die gebruikt kan worden voor verkoopdoeleinden, waarvan het rugvel verwijderd wordt of voor gebruik in fotoalbums.
Al met al zijn er met de Premium Never Tear en Duralabels oneindig veel mogelijkheden en ook de voordelen zijn eindeloos.

Kijk voor meer informatie op: www.xerox.nl

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
Patty de Jong
PR & Communications Manager
+31 (0)346 255 770
patty.dejong@xerox.com

Trimedia Benelux (voor Xerox)
Petra de Jongh
+31 (0)23 750 32 10
pdejongh@trimediabenelux.com