Breukelen - Bij MultiCopy Zwolle, leverancier van drukwerk, kopien en digitale diensten, is sinds de installatie van de Xerox DocuColor 700 in augustus 2008, het miljoenste printje van de band gerold. Naast deze mijlpaal voor MultiCopy Zwolle installeerde Xerox bij nog vier andere MultiCopy vestigingen in Nederland naar volle tevredenheid de nieuwste Xerox 700 digitale kleurenpers. MultiCopy Sliedrecht, MultiCopy Harderwijk, MultiCopy Rotterdam Centrum en MultiCopy Den Bosch merken sinds de ingebruikname van de Xerox 700 een toename in de vraag naar print, mede veroorzaakt door de stijging in kleurkwaliteit die met de machine kan worden geboden.

Wim Sloots, MultiCopy Zwolle: "We zijn erg trots op de mijlpaal die we met de Xerox 700 hebben bereikt. Dat wij in een jaar tijd n miljoen printjes konden produceren, waarvan circa 650.000 in kleur en 350.000 in zwart-wit, overstijgt onze verwachtingen. De drukpers biedt een scala aan mogelijkheden en door de volle planning op de offsetpers wordt ze ook bij spoedopdrachten steeds vaker als alternatief ingezet."

Engel Jan en Emilie Sonneveld, MultiCopy Sliedrecht: "Na ruim 5 jaar weten wij nu goed wat onze markt vraagt tegen welke kosten. Met de Xerox 700 kunnen wij goed aan deze eisen voldoen en de printcapaciteit is voldoende om onze zwart-wit opdrachten te kunnen uitvoeren met een hoge up-time. Daarnaast biedt de inline squarefold booklet maker ons de mogelijkheid in kleine oplages professionele boekjes aan te bieden. In de eerste twee maanden heeft dit al tot veel nieuwe klanten en opdrachten geleid."

Loes de Bie, MultiCopy Rotterdam Centrum: "Onze tevredenheid over de Xerox 700 zit vooral in de kleurkwaliteit die de machine biedt. Dat is ook het eerste wat klanten zien. De egale matte finish van het printwerk was doorslaggevend voor een van onze klanten in de keuze over te stappen van offset naar digitaal drukwerk."

Peter Rotering, MultiCopy Harderwijk: "Er is een enorme groei in de vraag naar digitaal vervaardigd kleurdrukwerk. Wij zochten dan ook een machine met een constante kleurbalans, waarmee we moeiteloos een uitstekende kleurenafdruk konden maken. Met de Xerox 700 beschikken we over de juiste technologie om afdrukken te maken die de waarde van het document verhogen. Daarbij worden we tegenwoordig nauwelijks meer geremd door storingen."

Frans de Kok, MultiCopy Den Bosch: "We kozen voor de Xerox 700 vanwege de zeer goede printkwaliteit, waarmee we ruim kunnen voldoen aan de vraag uit de markt. Bijkomende voordelen zijn de gebruiksvriendelijkheid en stabiliteit van de machine die bij de huidige snelle levertijden zeer welkom zijn. Het onderhoud is in veel gevallen zelf uit te voeren, en anders staan er binnen no-time betrouwbare servicemonteurs van Xerox tot onze beschikking. "

- XXX -

Over MultiCopy
MultiCopy neemt al meer dan 36 jaar een toonaangevende marktpositie in voor innovatieve drukwerkoplossingen voor kleine en grote ondernemingen. Met zo'n 80 vestigingen in Nederland maakt MultiCopy deel uit van Franchise Services Inc., de grootste franchiseketen ter wereld op het gebied van drukwerk, kopien en digitale diensten. Wereldwijd telt deze organisatie circa 1.000 vestigingen in ruim 23 landen.

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ellis Akkermans of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl