Breukelen - Xerox (Nederland) B.V. heeft Marcel Martens (38) benoemd tot Sales Director Production Systems. Martens zal zich bezig houden met de verdere uitrol en invulling van ‘The New Business of Printing’ strategie van Xerox. Marcel: “Juist in deze economische onzekere tijd is het goed om de kansen die de grafische industrie heeft goed te benutten. Wij bieden klanten volop mogelijkheden om te groeien met onze propositie van de hoogwaardige printtechnologie gecombineerd met het juiste business model en onze workflow oplossingen. Met de ondersteuning van Xerox XMpie software tools kunnen grafimediabedrijven hun klanten effectieve cross-media direct mail campagnes aanbieden”.

Na zijn opleiding Business Administration is Marcel 2,5 jaar werkzaam geweest in Spanje. In 1996 is hij bij Xerox begonnen als verkoper en was in diverse teams voor zowel kantooromgeving als grafische industrie werkzaam. In 2003 is hij sales manager geworden van het team voor de grafische industrie waarbij hij ook verantwoordelijk werd voor de marketingactiviteiten in deze branche. De afgelopen twee jaar was hij als ‘Line of Business’ Manager verantwoordelijk voor de implementatie van het beleid voor de grafische industrie en voor de iGen’s. In die functie rapporteerde hij aan Mireille Paasen.

Met deze benoeming volgt hij Mireille Paasen op. Zij is in het najaar van 2008 benoemd tot Production System Director Indirect Channel bij Xerox Europa.

- XXX -

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox) Yvonne Fisscher of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl