Breukelen – MailStreet, geavanceerd multimediaal document dienstverlener in Deventer, neemt officieel haar vierde Xerox iGen3 kleurendrukpers in gebruik en luidt daarmee haar positie als grootste digitale full colour site van Nederland in. Gerard Jansen, algemeen directeur van MailStreet en het volledige team van het bedrijf trokken bij het bedrijfspand in Deventer de champagne open met algemeen directeur van Xerox Nederland, Jo Van Onsem, om dit heugelijke feit te vieren.

Met de ingebruikname van de vierde iGen wordt tevens het gebruik van de op Drupa aangeschafte Printnet T software aangekondigd. Met deze documentsoftware wordt een uniforme workflow voor alle processen van MailStreet bewerkstelligd. De investeringen van MailStreet sluiten aan bij de Xerox New Business of Printing strategie, die de technologische veranderingen en de veranderende klanteisen in de afdrukindustrie adresseert. Gerard Jansen: “Als je die slag nu niet maakt en inspeelt op de nieuwe marktmogelijkheden, ben je over vijf jaar een van de dertien in het dozijn. Nu kunnen we ons duidelijk onderscheiden in de markt en onze positie verder uitbouwen. Deze grote investering past bij onze strategie onze klanten individueel aan te spreken. De klant ziet ook de kwaliteit en is bereid daar meer voor te betalen.”

Met de aanschaf van een vierde iGen verdwijnt het zwartprinten bij MailStreet. Jo Van Onsem: “Kleur zet aan tot actie en MailStreet geeft hiermee het actieve voorbeeld. Als premier partner begeeft MailStreet zich prominent tussen 's werelds toonaangevende grafimediabedrijven op het gebied van digitaal afdrukken. Met bijna 700 vertegenwoordigers in 48 landen verdeeld over zes werelddelen is het een uniek netwerk van de meest geavanceerde digitale drukkerijen. Met het samenbrengen van dergelijke klanten creert Xerox een syndicate beweging.”

- XXX -

Over MailStreet
MailStreet is gespecialiseerd in multimediale document (management) oplossingen binnen een drietal product/markt-combinaties, te weten transactiemail, interactiemarketing en onderzoeksservice. Binnen deze combinaties is de overeenkomst het multimediaal ontsluiten en verwerken van data via print, web, e-mail of sms. Hieruit voortvloeiende processen zoals scannen, data-entry, vormgeving en software-ontwikkeling completeren het totaalpakket dat MailStreet biedt. Naast vier iGen’s beschikt MailStreet over moderne Buhrs couverteersystemen, uitgerust met ‘closed loop’, het summum op het gebied van gegarandeerde documentverzending.

MailStreet is een ‘proactieve dienstverlener’ en samenwerkingspartner voor haar opdrachtgevers. Optimale verzorging van papieren en digitale documentstromen is de kernkwaliteit. Van ongestructureerde variabele data uit klantapplicaties, gestructureerde data maken en als multimediaal document ontsluiten is de uitdaging. Al in vroegtijdig stadium wil MailStreet met haar creativiteit en kennis opdrachtgevers adviseren bij het ontwerpen van datagedreven documentstromen.

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Onderschrift bij de foto: Algemeen directeuren (links op foto: Jo Van Onsem, rechts op foto: Gerard Jansen) toasten op nieuwe zakenkansen van Mailstreet.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ellis Akkermans of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl