Breukelen - Data B. Mailservice BV beschikt reeds geruime tijd over een tweede CF495. Omdat Oc gestopt is met de koudfixeer laserprinters is Data-B. Mailservice op zoek gegaan naar een nieuwe leverancier. Ze vonden deze terug in Xerox.

Volgens Bert Wijkstra, Hoofd Productie: “Het voordeel van de CF495 is natuurlijk het feit dat het koudfixeer betreft maar ook de snelheid en de mogelijkheid tot duplex printing in n gang, dus geen twin-opstelling, is een sterke spec. Aangezien wij als n van de eerste sites konden beschikken over de CF495 moest een aantal kinderziektes worden overwonnen. Als servicebureau hebben wij Xerox daarvoor de gelegenheid geboden en dit is door Xerox op een goede manier opgepakt. De geboden service en alternatieven in geval van escalatie zijn prima gebleken. Ik hecht er aan te vermelden dat de dienstverlening van Xerox dezelfde goede kwaliteit heeft als die van Oc waarmee Data-B. reeds lange tijd een goede relatie heeft. Als servicebureau heeft Data-B. een grote behoefte om te kunnen printen met koudfixeer laserprinters. Dit omdat er rekening moet worden gehouden met de nabewerking en de mogelijkheid om documenten met een opgeplakte pas te kunnen beprinten. De CF495 vervult met de juiste technologie de behoeftes van Data-B. en beschikt over alle eisen die Data-B. aan een koudfixeer machine stelt.

Over Data-B.
Data B. Mailservice behoort inmiddels tot de grootste print- en mailservicebedrijven in Nederland.

Tot de klantenkring behoren bijna 400 gemeenten, vrijwel alle universiteiten, diverse banken en verzekeringsmaatschappijen, waterschappen ,diverse overheidsdiensten, thuiszorgorganisaties en charitatieve instellingen. Zie ook: www.datab.nl

Over Xerox

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V
PR & Communications Manager
Patty de Jong
+31 (0)346255770
patty.dejong@xerox.com
 Trimedia (voor Xerox)
Petra de Jongh
+31 (0)23 750 32 10
pdejongh@trimediabenelux.com