Breukelen -- Xerox (Nederland) B.V. en Mailprofs Uitzendbureaux (part of the Vedior Group of Companies) hebben een unieke dienstverlening in het leven geroepen voor gebruikers van de Xerox iGen3 digitale kleurenpersen, namelijk goed opgeleide en gecertificeerde iGen3 operators die op ad hoc basis beschikbaar zijn. Hiermee komen beide organisaties tegemoet aan de vraag van de Nederlandse iGen3 klanten, die aangaven incidenteel behoefte te hebben aan een geschoolde operator, bijvoorbeeld vanwege vakanties, ziekte, piekperiodes in de productie van hun digitale drukwerk, interne promotie of het vertrek van een operator.

Veel gebruikers van iGen3 kleurenpersen maken stormachtige tijden door, waardoor de beschikbaarheid van een deskundige operator een steeds belangrijkere rol speelt in de continuteit van hun sterk groeiende digitale drukwerkactiviteiten. Het op tijd leveren van kleurendrukwerk op basis van Printing On Demand of de productie van vaak zeer tijdskritische direct mail opdrachten, maakt het steeds belangrijker dat er te allen tijde een operator beschikbaar is, die deze drukwerkopdrachten op de iGen3 kan produceren conform de met de opdrachtgever afgesproken deadlines. Met ingang van 21 augustus 2006 is n telefoontje naar Mailprofs voldoende om op uitzendbasis voor korte of langere tijd te beschikken over een goed geschoolde vervanger van de eigen iGen3 operator.

Om met de iGen3 te kunnen werken zijn uiteraard specifieke vaardigheden nodig om de grote diversiteit aan drukwerkopdrachten uit te voeren en is een zeer gedegen kennis van deze geavanceerde kleurenpers noodzakelijk. De Mailprofs iGen3 Repro specialisten hebben een speciaal ontwikkelde maatwerktraining bij Xerox doorlopen en deze afgesloten met een certificaat. Daarnaast staat service en kwaliteit bij de Mailprofs Repro specialisten hoog in het vaandel. Kijk voor meer informatie over Mailprofs op: www.mailprofs.nl. Informatie over de iGen3 is te vinden op www.xerox.nl.

Xerox Europe
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide reeks aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling/-beheer en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox..com

Onder de noemer 'The New Business of Printing' heeft Xerox het in de markt grootste portfolio 'state-of-the-art' digitale printsystemen, oplossingen en diensten ontwikkeld. Daartoe behoren tevens gestroomlijnde en efficinte workflow-oplossingen, alsmede een pakket oplossingen om klanten te helpen om hun business te ontwikkelen en groeimogelijkheden op de langere termijn te realiseren. In de veranderende markt voor druk- en printwerk zijn dat de drie elementen die Xerox-klanten helpen om beter te presteren en de productiviteit te verbeteren. En daardoor meer winstmogelijkheden te creren.

Xerox Graphic Arts Premier Partners zijn leden van een door Xerox genitieerd, wereldwijd netwerk van grafimediabedrijven die tot de meest geavanceerde en ervaren digitale drukkers in hun land behoren. Door hun printopdrachten bij Premier Partners onder te brengen, zijn klanten verzekerd van de levering van hoge kwaliteit digitaal vervaardigd drukwerk, uitgevoerd door vooraanstaande ondernemingen, die zijn toegerust met de nieuwste en beste technologie.

Voor meer informatie over het Xerox Premier Partner netwerk kijk op www.xerox.com/xpp.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen.

Klantcontacten
Voor meer informatie over Xerox en de producten: bel 0346 - 255 255 of kijk op www.xerox.nl.

Mediacontacten
Xerox (Nederland) B.V., Patty de Jong, Communications Manager, tel.: 0346 - 255 770,
email: patty.dejong@xerox.com

Mailprofs Uitzendbureaux, mevrouw D. Luiten, PR & Communicatie medewerkster,
tel.: 0174 - 219 104, fax 0174 - 219 101

VerkroostPR (voor Xerox), Herman Verkroost, tel.: 030 - 229 20 05,
email: hav@verkroostpr.nl