Breukelen - Bij Drukkerij Luxor in Nijmegen is een iGen3 geplaatst. Deze digitale pers vervangt een DocuColor 8000 en biedt een verdere uitbreiding van de dienstverlening van het familiebedrijf.

Directeur/eigenaar van Drukkerij Luxor Stijn Maertens: “Met de iGen3 kunnen we sneller leveren, flexibeler werken. Ook kunnen we met een groter scala aan papiersoorten uit de voeten. In de inmiddels 40 jaar dat Drukkerij Luxor bestaat hebben we altijd ons best gedaan voorop te lopen in de regio. Mee te denken en te gaan met onze klanten. Zo hadden we bijvoorbeeld als eerste een kleurencopier staan. Met de iGen3 houden we deze koppositie.”
Drukkerij Luxor is gevestigd aan de rand van het centrum van Nijmegen, aan de weg die tijdens de Vierdaagse bekend staat als ‘Via Gladiola’. Luxor verzorgt voor een brede groep klanten een ruim scala aan offset en digitaal drukwerk. Stijn Maertens: “Met ons team van tien medewerkers verzorgen wij zowel familie (geboorte-, trouw- en jubileumkaarten) als zakelijk print- en drukwerk. Denk aan huisstijlen, brochures, promotionele acties en (eventueel volledig gepersonaliseerde en variabele) mailings . De iGen3 zal vooral voor die laatste categorie, het complexere handelsdrukwerk, een belangrijke peiler zijn voor de verdere groei van het bedrijf.”

Over Xerox

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V
PR & Communications Manager
Patty de Jong
+31 (0)346255770
patty.dejong@xerox.com
 Trimedia Benelux (voor Xerox)
Theo Loth
+31 (0)23 750 32 10
tloth@trimedia.nl
Drukkerij Luxor BV
Jojanneke Vermeeren
+31 (0)243556068
Jojanneke@drukkerijluxor.nl