Breukelen -- Ondernemers die voor hun kantooromgeving denken aan de aanschaf van een of meerdere nieuwe kleurenprinters, doen er goed aan om serieus de Xerox Phaser 8500-8550 solid ink kleurenprinters in hun overwegingen mee te nemen, Tot eind september krijgen beslissers namelijk bij elke printer gratis inkt ter waarde van maar liefst 348 euro meegeleverd. Deze hoeveelheid gratis inkt is goed voor zo'n 3.000 afdrukken op A4 formaat, bij een gemiddelde kleurdekking van 20 procent per pagina.

De Phaser 8500-8550 kleurenprinters zijn gebaseerd op Xerox' unieke solid ink (vaste inktblokjes) kleurentechnologie en vormen een uitstekend alternatief voor op lasertechnologie gebaseerde systemen. De solid ink technologie is eenvoudiger, de inktblokjes kunnen op elk moment eenvoudig worden bijgevuld en de afdrukken hebben een constante, zeer hoge kwaliteit. Daarnaast sparen de Xerox solid ink printers ook nog eens het milieu - ze produceren slechts een fractie van het door laserprinters geproduceerde afval en ook zijn ze energiezuiniger. In vergelijkende tests met op lasertechnologie gebaseerde printers worden de Xerox solid ink printers regelmatig als beste beoordeeld.

De Phaser 8500-8550 A4 printers zijn vooral bedoeld voor de markt van kleine tot middelgrote kantooromgevingen, waar veel vraag bestaat naar hoogkwalitatief kleurprinten tegen aanvaardbare kosten. In de basisuitvoering heeft de Phaser 8500 een adviesprijs van slechts 799 euro exclusief btw en hij print met een snelheid van 24 ppm, waarbij de eerste pagina wordt geprint na 6 seconden. De Phaser 8550 produceert tot 30 ppm in zowel kleur als zwart-wit en de eerste pagina verschijnt al na slechts 5 seconden. Door het gemak waarmee de printers kunnen worden genstalleerd, met tevens de eenvoud waarmee inkt en papier worden geladen, laten ze zich op elk moment eenvoudig in een werkgroep integreren.

Meer informatie over de actie, de printers, de solid ink technologie en verkoopadressen, is te vinden op www.xerox.nl.

Xerox Europe
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide reeks aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling/-beheer en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox..com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen.

Klantcontacten
Voor meer informatie over Xerox en de producten: bel 0346 - 255 255 of kijk op www.xerox.nl.

Mediacontacten
Xerox (Nederland) B.V., Patty de Jong, Communications Manager, tel.: 0346 - 255 770,
email: patty.dejong@xerox.com

VerkroostPR (voor Xerox), Herman Verkroost, tel.: 030 - 229 20 05,
email: hav@verkroostpr.nl