Breukelen - Donderdag 21 augustus jl. vond de Xerox Golf Recruitment Challenge plaats op de KLM Open in Zandvoort. Na een promotiecampagne waar studenten die onlangs zijn afgestudeerd gevraagd is hun c.v. in te sturen is een selectie gemaakt voor de Golf Recruitment Challenge. De tien kandidaten die hiervoor in aanmerking kwamen, zijn ontvangen in de hospitality lounge van Xerox op de KLM Open. Vervolgens gingen zij op de holes ‘speeddaten’ met Xerox medewerkers zodat beide partijen met elkaar konden kennis maken. Zowel voor de kandidaten als voor Xerox kon er op deze wijze een betere keuze worden gemaakt dan bij een meer traditionele sollicitatieprocedure. Na het speeddaten buiten ging iedereen aan tafel voor een uitgebreide lunch, waar ook duidelijk uit bleek dat Xerox investeert in zijn mensen. Vervolgens ging het programma weer terug naar de golfbaan om de prestaties van de topgolfers te kunnen volgen onder begeleiding van een golfpro, afgesloten met happy hour in de hospitality lounge.

Deze week zijn de assessments met de kandidaten die na deze dag ook voor Xerox hebben gekozen. Op 1 oktober gaat de young executive class van start.

Tijdens KLM Open ook twee contractondertekeningen voor Xerox
Xerox heeft in de hospitality lounge op vrijdag 22 augustus een overeenkomst gesloten met Sodexo Altys ten behoeve van KLM. Het contract is gebaseerd op een looptijd van 36 maanden met tweemaal een optionele verlenging van 12 maanden. De totaaloplossing bedraagt een Xerox Office Solutions (XOS) overeenkomst, met de levering van 800 multifunctionele apparaten en een remote beheeroplossing, waarin zowel incidenten als verbruiksmaterialen op afstand worden gemonitoord door de XOS helpdesk en twee on-site engineers. Jeroen Mol, directeur Sodexo Altys: “Na een open inschrijving hebben we samen met KLM voor Xerox gekozen na weging van de factoren prijs, kwaliteit en service. Xerox kwam als beste naar voren. Met Xerox hebben we al een jarenlange samenwerking omdat Xerox ook de centrale repro heeft ingericht met de iGen3. Wij geloven als bedrijf ook sterk in langdurige samenwerking met onze leveranciers en Xerox is een op dienstverlening gerichte technologiepartner.” De multifunctionals worden ingezet voor de typische kantooromgeving, zoals printen, faxen en scannen van correspondentie maar ook voor bedrijfskritische documenten voor de luchtvaart als inklaringsformulieren voor luchtvracht.

Ook Colorworks heeft met Xerox een contract getekend, voor de Xerox DC 7000 AP op zaterdag 23 augustus tijdens de KLM Open. Fred van Hoorn, directeur van Colorworks: “We hebben voor de 7000 gekozen omdat deze machine de juiste technologie heeft, in feite het beste in de markt is dat nu te koop is. Daarbij is de relatie met Xerox al jarenlang goed, ze leveren goede service.” De 7000 wordt ingezet voor allerlei soorten drukwerk die de MKB-klanten, met name in de horeca, aan Colorworks vragen, zoals flyers, posters, entree- en visitekaartjes. Vaak ook kleine oplagen en/of gepersonaliseerd drukwerk. Colorworks heeft negen mensen in dienst en bestaat tien jaar.

Over Xerox

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Foto’s van de Xerox Golf Recruitment Challenge en de contractondertekeningen zijn beschikbaar.

Op de foto’s: speeddating op de holes; alle kandidaten met Xerox begeleiding in de hospitality lounge.
Op de foto: Jeroen Mol, directeur van Sodexo Altys en Martijn Brand, Verkoopdirecteur Xerox (Nederland) B.V.
Op de foto: een toast op de contractondertekening in de hospitality lounge met Fred van Hoorn van Colorworks (2e van links) en zijn vrouw Caroline, geflankeerd door Huib Kolen, Marcel Martens en Tijl Striethouldt van Xerox.

Xerox (Nederland) B.V
PR & Communications Manager
Patty de Jong
+31 (0)346255770
patty.dejong@xerox.com
 Trimedia Benelux (voor Xerox)
Theo Loth
+31 (0)23 750 32 10
tloth@trimedia.nl