Breukelen – Xerox zal als sponsor van het KLM Open (21-24 augustus, Zandvoort) haar klanten, relaties en studenten in de watten te leggen. Elke speeldag wordt een aantrekkelijk programma aangeboden voor een specifieke groep.

Do 21 aug - HR recruitment dag: speeddaten bij de hole
Het sluitstuk van een flitsende arbeidsmarktcampagne. Xerox werft kandidaten die in aanmerking willen komen voor de Xerox Young Executive Class en heeft dezen uitgenodigd zich aan te melden voor de speciale Xerox Golf Recruitment Challenge 2008 op het KLM Open. Dat heeft tot tientallen reacties geleid. ‘s Ochtends worden de kandidaten ontvangen door Algemeen Directeur Jo Van Onsem en gaan de kandidaten speeddaten op de holes met diverse Xerox-medewerkers om nader kennis te maken en informatie uit te wisselen. Na de lunch met Xerox-directie gaan ze de baan in om de verrichtingen van de internationale golf professionals te volgen. De dagen daarna wordt bekend gemaakt welke kandidaten de Executive Class willen en kunnen volgen.

Vrij 22 aug – C-level event ‘Business Transformation into a Sustainable Future’
‘Groen’ op de green, met Michael Braungart (cradle-to-cradle)Verantwoord ondernemen en produceren is van meer belang dan ooit. Xerox speelt al meer dan dertig jaar een voortrekkersrol op het gebied van milieuvriendelijke documentoplossingen. Dit jaar organiseert Xerox de eerste senior executive conventie waarbij sprekers hun visie geven op verantwoord ondernemen en hoe dit wordt omgezet in winstgevend bedrijfsbeleid.Prof. Dr. Michael Braungart, de co-auteur van Cradle-to-Cradle, zal de door Xerox uitgenodigde topondernemers zijn visie voorhouden. Marcel Buining (Directeur Marketing BMW Groep en Jo Van Onsem (Algemeen Directeur Xerox Nederland) geven inzicht in de laatste stand van zaken in de industrie op het gebied van innovatieve technologien die het milieu minder belasten. Vanzelfsprekend hebben de deelnemers ook de tijd om de wedstrijd gade te slaan en om te netwerken. De dag wordt afgesloten met een diner.

Zat 23 aug – Grafische bedrijven under par
Xerox’ premier partners en klanten uit de grafische industrie krijgen ruimschoots de gelegenheid het toernooi van nabij te volgen - desgewenst met begeleiding van een golfpro - en om te netwerken.

Zon 24 aug – CCSS at the 19th hole
De dag voor de brede doelgroep van relaties van Xerox en van Xerox-partners. Zij zijn voor de laatste dag van het KLM Open uitgenodigd en zijn in de gelegenheid om de spannende finale te volgen

Charity Challenge en Pro-Am
Natuurlijk ondersteunt Xerox de Charity Challenge (bekende Nederlanders spelen 18 holes voor het goede doel) – op zaterdag 16 augustus) en de Pro-Am (amateurs spelen 18 holes met een aansprekende professional en zij ervaren hoe het is om op een ‘championship course’ te spelen. De deelnemende amateurs zijn gasten van sponsors - woensdag 20 augustus).

Xerox en het KLM Open
Xerox onderhoudt al enige jaren een goede relatie met het KLM Open door al het printwerk te verzorgen dat nodig is bij de organisatie van dit sportieve evenement. Ook het perscentrum kan dit jaar wederom rekenen op goede faciliteiten om de uitslagen en het nieuws eromheen snel wereldkundig te maken. Xerox introduceert tijdens het KLM Open een aantal noviteiten die de organisatie van het KLM Open zullen vergemakkelijken zoals speciale materialen om de golfcarts, de waterkasten buiten en de hesjes voor caddy’s en medewerkers te bedrukken.

- XXX -

Over Xerox Europe
Xerox Europe, Europese tak van Xerox Corporation, brengt een uitgebreid assortiment Xerox-producten, -oplossingen en -diensten en de bijbehorende toebehoren en software op de markt. De producten en diensten richten zich op drie hoofdgebieden: kantoren van klein tot groot, productieomgevingen voor drukwerk en grafische vormgeving en diensten als consultancy, systeemdesign en -beheer en documentoutsourcing.

Xerox Europe heeft ook productie- en logistiekafdelingen in Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland en een faciliteit voor onderzoek en ontwikkeling (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Ga voor meer informatie naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V
PR & Communications Manager
Patty de Jong
+31 (0)346255770
patty.dejong@xerox.com
 Trimedia Benelux (voor Xerox)
Sara Meulenbroek
+31 (0)23 750 32 10
smeulenbroek@trimedia.nl