Breukelen – Xerox (Nederland) B.V. krijgt per 1 juli aanstaande een nieuwe algemeen directeur in de persoon van de heer Jo van Onsem (42). Hij volgt Alan Charnley op die per dezelfde datum is benoemd als General Manager Xerox UK en Xerox Ierland.

De Belg Jo van Onsem startte zijn loopbaan bij Xerox in 1987 als verkoper in Belgi. Vanaf 1990 vervulde hij diverse managementfuncties bij de Xerox vestigingen in Belgi en Duitsland. Gedurende de periode 2003-2005 was Van Onsem in Duitsland General Manager Production Systems Group en vervolgens tot heden General Manager Xerox Global Services en lid van het algemeen management. In zijn nieuwe functie als algemeen directeur van Xerox (Nederland) B.V. zal Van Onsem rapporteren aan de heer Erich Kirisits, General Manager Central Region, Xerox Europe. Tot de genoemde regio behoren Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en per 1 juli dus ook Nederland.

Van Onsem behaalde de graad van licenciaat aan het Hoger Instituut voor Lichamelijke Opvoeding en Kinisitherapie aan de Vrije Universiteit Brussel en de graad van Executive Master in Business Administration aan de Antwerpse Hoge School in samenwerking met Kellog Northwestern University. Aanvullende opleidingen werden gevolgd aan de INSEAD Business School, de Cranfield Management School en het Centre for Creative Leadership. Van Onsem is in de hem beschikbare vrije tijd supporter van de sportteams van zijn kinderen en is zelf af en toe ook op het sportveld te vinden.

--- einde persbericht ---

Xerox Europe

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Klantcontacten
Voor meer informatie over Xerox en de producten: bel 0346 – 255 255 of kijk op www.xerox.nl

Mediacontacten
Xerox (Nederland) B.V., Patty de Jong, Communications Manager, tel.: 0346 – 255 770,email: patty.dejong@xerox.com

VerkroostPR (voor Xerox), Herman Verkroost, tel.: 030 – 229 20 05, email: hav@verkroostpr.nl