Breukelen – Op 23 april organiseren Xerox, ISI en Rainbow Solutions dit jaar wederom in samenwerking met Syntens en het Kenniscentrum GOC een seminar met workflow-demonstratie voor ‘JDF in Action 2009’. Onder het motto ‘Genoeg gekletst, Zien is geloven’ zullen de genoemde leveranciers JDF-integratie tussen de drie systemen live tonen. Er is dus geen sprake van simulatie.

De demonstratie laat de gehele JFD-workflow zien van het Microsoft Dynamics NAV MIS systeem PrintVis naar de calculatie in WebVision van Rainbow Solutions, door naar de Docuboxx van ISI. Daarna wordt het certified pfd doorgestuurd naar de FreeFlow Process Manager van Xerox. Primeur tijdens de JDF-demonstratie in Breukelen is de automatische terugkoppeling via een JMF (Job Messaging Format). Als het drukwerk is geprint door de grafische Xerox 700 kleurenproductieprinter, wordt automatisch de factuur door het PrintVis MIS systeem gegenereerd en vrijwel gelijktijdig met het drukwerk uitgeprint.

Aansluitend op de twee uur durende demonstratie wordt een expertmeeting van drie kwartier gehouden waarin JDF-experts Jan Vroegop en Roelof Janssen (JDF-experts.nl) een toelichting en samenvatting geven. Tevens zullen zij vragen beantwoorden.

Programma
13:15 uur – Inloop en ontvangst
13:45 uur – Live demonstratie gehele JDF-workflow
15:45 uur – Pauze
16:00 uur – Expertmeeting
16:45 uur – Einde programma

Datum en locatie
Datum: donderdag 23 april 2009
Locatie: Xerox Nederland, De Corridor 5, 3621 ZA Breukelen

Aanmelden
Deelname aan het seminar is gratis. Genteresseerden kunnen zich aanmelden via de volgende site: www.xerox.nl/jdf

- XXX -

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ellis Akkermans of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl