Breukelen - ISS Integrated Facility Services is in de Publiek Private Samenwerking (PPS), voor de in 2010 beschikbaar te stellen Kromhout Kazerne, verantwoordelijk voor de integrale facilitaire dienstverlening. Hieronder vallen onder andere bewaking, catering, schoonmaak, groenvoorziening, postkamer en repro. Het voordeel van het uitbesteden van alle facilitaire diensten betekent voor de klant n verantwoordelijke partij en n aanspreekpunt. Dit is voor de klant, die haar facilitaire zorg wil uitbesteden aan zo min mogelijk partijen, een ideaal concept.

Door de goede aansluiting die ISS heeft met specialistische partijen, kan zij een hogere kwaliteit leveren voor een marktconforme prijs. ISS is voor de document output voor de Kromhout Kazerne een samenwerkingsverband aangegaan met Xerox, leverancier van producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Xerox levert de document output, maar dit alles onder de regie van ISS Integrated Facility Services.

Het contract dat ISS met Xerox heeft getekend is voor tien jaar en behelst onder andere de levering, het onderhoud en het beheer van alle decentrale kleurenmultifunctionals en printers, de inrichting van de centrale repro (apparatuur en personeel), afwerkingsapparatuur, grootformaat plotters in kleur en zwart-wit voor onder andere bouwtekeningen en alle papierbenodigdheden.

Er is voor Xerox gekozen na een uitgebreide inkoopprocedure. Michel Pan, Directeur Business Development bij ISS: “Wij hadden van het Ministerie van Defensie, waarmee Xerox een mantelovereenkomst heeft, al een goede referentie ontvangen. Ze hebben, naast commercieel inzicht en snelheid van handelen, begrip van de PPS-materie. Kortom, Xerox bood technologie, oplossingen en diensten die het voor ons mogelijk maken om onze klant toegevoegde waarde te bieden.”

- XXX -

Over ISS Integrated Facility ServicesISS Integrated Facility Services (IFS) is het bedrijf van ISS dat integraal diensten levert en aanstuurt. IFS is tegelijkertijd de internationale strategie van ISS om een zo divers mogelijk pakket aan diensten te creren. Onze visie is om onder aansturing van een facility manager op locatie bij de opdrachtgever, binnen een gentegreerd service level agreement, alle relevante soft facility resultaten te leveren.

ISS biedt haar diensten aan zowel kleinschalige regionale als grote nationale en internationale opdrachtgevers aan. Kijk voor meer informatie op www.komfortbouwtkromhout.nl en www.nl.issworld.com

Over Xerox Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl

of neem contact op met:Xerox (Nederland) B.V Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox) Ingeborg Schrijver of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl

ISS Facility ServicesMariet Kreeftenberg, Mariet.Kreeftenberg@nl.issworld.com