Breukelen - Bij Xerox (Nederland) B.V. is Paul-Peter Feld (37) per 1 mei jl. benoemd tot Director Human Resources (HR). Naast Human Resources heeft Feld ook Public Relations en juridische zaken in zijn portfolio. Paul-Peter Feld werkte voorheen gedurende een zestal jaren in diverse HR-functies bij Vodafone. Sinds 2003 is hij werkzaam bij Xerox als Manager Organisation & People Development, in eerste instantie bij de Xerox Strategic Services Group en sinds 2005 bij Xerox (Nederland) B.V. in Breukelen. In zijn nieuwe functie volgt hij Frans van Essen op. Van Essen heeft na 28 jaar, waarvan de laatste 5 jaar als Director Group Resources, besloten deze organisatie per 1 juli te verlaten om zijn carrire elders voort te zetten.

Xerox Europe

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Klantcontacten

Voor meer informatie over Xerox en de producten: bel 0346 - 255 255 of kijk op www.xerox.nl

Mediacontacten

Xerox (Nederland) B.V., Patty de Jong, Communications Manager, tel.: 0346 - 255 770, email: patty.dejong@xerox.com

VerkroostPR (voor Xerox), Herman Verkroost, tel.: 030 - 229 20 05, email: hav@verkroostpr.nl