Zwolle/Breukelen -- hoekmantotaal, leverancier van digitaal kwaliteitsdrukwerk en aanvullende communicatie oplossingen voor MKB en multinationals, maakt vandaag bekend dat zij haar klanten nu nog beter kan bedienen door de ingebruikname van de nieuwe Xerox iGEN3 digitale productiepers. Naast offset beschikt het bedrijf al enige tijd over digitale apparatuur. Om tegemoet te komen aan de sterk groeiende vraag naar digitaal kwaliteitsdrukwerk, is een omvangrijk investeringsprogramma ingezet. De Xerox iGen3 maakt hier onderdeel van uit.

hoekmantotaal verzorgt het gehele drukwerktraject van concept tot en met fulfilment. Klanten vinden het belangrijk dit hele traject bij n bedrijf onder te brengen vanwege de synergievoordelen en besparingen in tijd en kosten. Printing-on-demand en direct mail, in combinatie met fulfilment, gaan een steeds grotere rol spelen.

Dick Hoekman, algemeen directeur van hoekmantotaal: "Met de investering in de Xerox iGen3 spelen wij in op de sterk groeiende vraag van onze klanten naar flexibel, gepersonaliseerd digitaal drukwerk dat snel en in grote oplagen leverbaar is. We hebben voornamelijk gekozen voor de Xerox iGen3 omdat deze machine een breed scala aan papiersoorten kan verwerken en veel extra mogelijkheden biedt, zoals een drukformaat van 36 x 52 centimeter. De machine is uitermate geschikt voor direct mail en printing-on-demand oplossingen. Door deze investering zijn we in staat onze klanten beter te bedienen. Xerox helpt ons zodoende onze naam als totaalleverancier van communicatietrajecten waar te blijven maken."

Mediacontacten

Hoekmantotaal, Dick Hoekman, algemeen directeur, tel.:038 3852385, email dhoekman@hoekmantotaal.nl

Carolijn Peelen BV (voor hoekmantotaal), Carolijn Peelen, tel. 0653280936, email carolijn@peelen.nu

Xerox (Nederland) B.V.,
Patty de Jong, Communications Manager, tel.: 0346 – 255 770,
email: patty.dejong@xerox.com

VerkroostPR (voor Xerox), Herman Verkroost, tel.: 030 - 229 20, email: hav@verkroostpr.nl