Breukelen -- Grafimediabedrijven kunnen nu kiezen voor een Xerox DocuTech 128 of 155 HighLight Color systeem met nabewerkingsopties - stapelen, hechten en inbinden - om nieuwe omzet te genereren met hoogvolume producties in bijvoorbeeld boeken, handleidingen en direct mail. Deze verbeterde nabewerking was al beschikbaar voor het DocuTech 180 HighLight Color systeem.

Klanten die transactiedocumenten produceren, zoals polissen, bankafschriften en facturen, hebben nu meer keuzes op de DocuTech 128, 155 en 180 HighLight Color systemen. Deze systemen accepteren paginabeschrijvingstalen volgens industrienormen zoals Adobe, PostScript en PDF voor het afdrukken van standaarddocumenten, alsmede VIPP en PPML voor gepersonaliseerde documenten. Met de FreeFlow DocuSP printcontroller kunnen ze nu tevens data accepteren in IPDS en LCDS formaat. Hierdoor is geen software nodig om de gegevensstroom om te zetten voordat deze de printer bereikt; een conversie die de doorvoersnelheid bij afdruktaken verlaagt en tot meer fouten leidt.

Klantspecifieke steunkleurprogramma uitgebreid
Daarnaast wordt het klantspecifieke steunkleurprogramma van Xerox uitgebreid. In fase n waren rood, blauw, groen, cyaan en magenta beschikbaar als steunkleuren op de drie Xerox DocuTech HighLight Color-systemen. Een extra kleur, geel, alsmede twee aanvullende primaire mengkleuren, transparant en zwart, worden nog in dit jaar toegevoegd. Met deze mogelijkheid van Xerox om kleuren specifiek voor klanten te maken, kunnen grafimediabedrijven logokleuren en andere merkuitingen voor hun klanten printen met keuze uit een gigantisch aantal steunkleuren.

Opdrachten met steunkleuren - documenten in zwart plus een andere kleur - maken documenten effectiever door het vestigen van aandacht op relevante informatie. Het voordelig kunnen toevoegen van kleur aan zwart-wit documenten kan de dienstverlening van grafimediabedrijven aan hun klanten vergroten.

Verkrijgbaarheid
Alle Xerox steunkleurprinters zijn vanaf nu verkrijgbaar. De mogelijkheid om kleurentoner specifiek te laten maken wordt eveneens vanaf nu aangeboden. De producten worden verkocht via het directe verkoopapparaat van Xerox, partners en de Xerox Document Houses.

Xerox Europe

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide reeks aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling/–beheer en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Onder de noemer ‘The New Business of Printing' heeft Xerox het in de markt grootste portfolio ‘state-of-the-art' digitale printsystemen, oplossingen en diensten ontwikkeld. Daartoe behoren tevens gestroomlijnde en efficinte workflow-oplossingen, alsmede een pakket oplossingen om klanten te helpen om hun business te ontwikkelen en groeimogelijkheden op de langere termijn te realiseren. In de veranderende markt voor druk- en printwerk zijn dat de drie elementen die Xerox-klanten helpen om beter te presteren en de productiviteit te verbeteren. En daardoor meer winstmogelijkheden te creren.

Xerox Graphic Arts Premier Partners zijn leden van een door Xerox genitieerd, wereldwijd netwerk van grafimediabedrijven die tot de meest geavanceerde en ervaren digitale drukkers in hun land behoren. Door hun printopdrachten bij Premier Partners onder te brengen, zijn klanten verzekerd van de levering van hoge kwaliteit digitaal vervaardigd drukwerk, uitgevoerd door vooraanstaande ondernemingen, die zijn toegerust met de nieuwste en beste technologie.Voor meer informatie over het Xerox Premier Partner netwerk kijk op www.xerox.com/xpp.

XEROX, iGen3, DocuTech, Xerox NuveraTM, FreeFlow, DocuSP, Accxesen ProfitAcceleratorTMzijn handelsmerken van XEROX CORPORATION. DocuColorwordt in licentie gebruikt. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Klantcontacten
Voor meer informatie over Xerox en de producten: bel 0346 - 255 455 of kijk op www.xerox.nl.


VerkroostPR (voor Xerox), Herman Verkroost,
tel.: 030 - 229 20 05,
email: hav@verkroostpr.nl