Breukelen – De vier non-Xerox hoog-volume rotatieprinters van Getronics PinkRoccade waren aan het einde van hun economische levensduur en het werd tijd voor vervanging. De eisen aan de nieuwe apparatuur waren simpel: korte insteltijden voor kortere runs en de afdrukkwaliteit moest nog beter.
De oplossing: de Xerox CF495, de rotatieprinter die snelheid en kortere insteltijden waarborgt.


Wim Klokkers, Senior Sales Executive, van Getronics PinkRoccade, stelt vast dat de keuze voor de Xerox 495 snel gemaakt was. “De Xerox 495 heeft een fenomenale insteltijd waardoor er op korte termijn snel geprint kan worden en er minder kosten worden gemaakt door effectievere productiviteit. Daarnaast is Getronics PinkRoccade ook bezig met duurzaam produceren en zorgt de Xerox 495 ervoor dat de verspilling van papier afneemt. Door het gebruik van een dubbele print engine binnen n apparaat kan in n drukgang, met een uitstekende registratie en absoluut foutloos, dubbelzijdig worden geprint. Het foutloos printen sluit hierbij naadloos aan bij het commercieel aanbieden van onze ADF toepassing.”

Wim Klokkers: “Naast de prima service en de goede hardware die Xerox ons kan leveren heeft Xerox zich ook ontpopt als ware sparring partner voor Getronics PinkRoccade. Xerox draagt bij aan onze business development en zorgt voor de juiste oplossing waardoor er een groot vertrouwen is in hun organisatie.”

De Xerox 495 kan voldoen aan de specifieke behoeften die Getronics PinkRoccade heeft, zoals een hoge afdrukkwaliteit, hoge productiviteit, uitstekende registratie, hoge duplex snelheid en gebruiksvriendelijk. Het past in de strategie dat Xerox innovatieve technologie kan leveren en daardoor vernieuwende methoden kan toepassen die de transformatie van bedrijfsprocessen mogelijk kan maken.

“De dienstverlening is flexibel en goed en de data-afhandeling is optimaal”, aldus Wim Klokkers.

Niets lijkt deze relatie in de weg te staan en mede daardoor zal Getronics PinkRoccade in de eerste helft van 2008 aankloppen bij Xerox voor een tweede Xerox 495.

Over Getronics PinkRoccade

Getronics PinkRoccade is een in maart 2005 ontstane ICT-dienstverlener die onderdeel uitmaakt van de wereldwijd opererende Getronics onderneming. Een beursgenoteerde onderneming die met circa 27.000 medewerkers in ruim 30 landen aanwezig is en een omzet genereert van EUR 3 miljard.

Getronics PinkRoccade opereert in Nederland met zo’n 10.000 medewerkers als grootste ICT-dienstverlener met als doel de businessprocessen van haar opdrachtgevers met intelligente, doelmatige en businessgerichte toepassingen van ICT te faciliteren.

Met Document Services van Getronics PinkRoccade kunnen organisaties veiliger, beter en sneller communiceren met klanten. Zowel fysiek als digitaal. Door nieuwe communicatievormen als internet, e-mail en mobiele communicatie is het voor organisaties zaak het documentenverkeer met klanten zo efficint mogelijk in te richten. Immers, een optimale communicatiecyclus is een belangrijke voorwaarde voor succes. Document Services zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige verwerking, beheer en archivering van fysieke en digitale data. Voor meer informatie, ga naar:
http://www.getronicspinkroccade.nl

Over Xerox

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V
PR & Communications Manager
Patty de Jong
+31 (0)346255770
patty.dejong@xerox.com
 Trimedia (voor Xerox)
Petra de Jongh
+31 (0)23 750 32 10
pdejongh@trimediabenelux.com