Breukelen - Xerox helpt marketeers unieke kansen te benutten door gepersonaliseerde verpakkingen. Personal Media Solutions kwam met het idee en heeft in samenwerking met De Budelse dit idee verder uitgewerkt. De Budelse natuurlijk al bekend van het winnen van verschillende prijzen op de Graph Expo, werkt met de Igen3 en is tevens lid van het Premium Partner Netwerk van Xerox. De consument krijgt de mogelijkheid geboden betrokken te zijn bij het ontwerp van de verpakking van het product en zo het product een eigen look en feel te geven. Maar vooral belangrijk: hun eigen product is daarna te koop in de supermarkt!

De directeur van C1000 Bennekom, Henri Snetselaar heeft deze innovatieve mogelijkheid met beide handen aangegrepen. Het mooie van dit product is dat het de creativiteit van de besteller de ruimte geeft een eigen invulling te geven aan de verpakking van het product. De consument krijgt zo de mogelijkheid het product, ditmaal kauwgom, te personaliseren door middel van kleurgebruik, de eigen tekst te kunnen kiezen en de foto te bepalen. Alles is door de consument zelf in te vullen. Zo krijgt een simpel product als kauwgom een extra dimensie.

Over Xerox Premier Partners Network.
Xerox Graphic Arts Premier Partners zijn leden van een door Xerox genitieerd, wereldwijd netwerk van grafimediabedrijven die tot de meest geavanceerde en ervaren digitale drukkers in hun land behoren. Door hun printopdrachten bij Premier Partners onder te brengen, zijn klanten verzekerd van de levering van hoge kwaliteit digitaal vervaardigd drukwerk, uitgevoerd door vooraanstaande ondernemingen, die zijn toegerust met de nieuwste en beste technologie.Voor meer informatie over het Xerox Premier Partner netwerk kijk op www.xerox.com/xpp

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Mocht u dit persbericht ook nog digitaal willen ontvanegn laat het ons weten en wij dragen er zorg voor dat het uw kant opkomt.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl , of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
PR & Communications Manager
Patty de Jong
+31 (0)346255770
patty.dejong@xerox.com
 Trimedia (voor Xerox)
Petra de Jongh
+31 (0)23 750 32 10
pdejongh@trimediabenelux.com