Breukelen -- Xerox heeft de nieuwe FreeFlow PrintServer 6.0 aangekondigd. Deze printserver software is de vervolmaking van de 'common controller' strategie die Xerox halverwege de jaren negentig heeft ingezet. FreeFlow PrintServer 6.0 levert een uitstekende afdrukkwaliteit en draagt bij aan de productiviteit van de DocuColor 5000, 7000 en 8000 digitale kleurenpersen, is nog gemakkelijker te bedienen en biedt een betere integratie met workflowsystemen. De server bouwt voort op het succes van Xerox' FreeFlow DocuSP platform, dat wereldwijd in duizenden huisdrukkerijen en grafimediabedrijven wordt toegepast.

Unieke eigenschappen van de FreeFlow PrintServer zijn onder meer:
  • ConfidentColor Technology. De nieuwe server maakt gebruik van ConfidentColor Technology, een compleet pakket programma's voor kleurbeheer. Voor de grafische industrie is vooral belangrijk dat de printserver volledige compliance biedt met Device Link-kleurbeheer van het International Color Consortium. Dus grafimediabedrijven die gebruikmaken van offset en digitale apparatuur, kunnen exact overeenkomende kleuren leveren, ongeacht het systeem dat ze gebruiken.

  • Gebruiksvriendelijke grafische interface. De nieuwe interface maakt opdrachtbeheer gemakkelijk doordat print operators inkomende opdrachten eenvoudig kunnen verwerken met behulp van 'drag-and-drop' tools.

  • Snelle verwerkingskracht. De nieuwe server verwerkt snel zelfs de meest complexe afdrukopdrachten en stelt gebruikers in staat efficint marketingmateriaal op maat, voorbedrukte direct mail en fotoboeken te maken.

  • Efficinte werkstroom. De nieuwe FreeFlow PrintServer biedt ook PDF job streaming, JDF job ticket ondersteuning via hot folders, en preflight en preview functies om de algehele werking en integratie van de FreeFlow PrintServer en de DocuColor 5000, 7000 en 8000 digitale persen te verbeteren.
MAXimaliseer winsten
Xerox heeft ook de FreeFlow Process Manager MAX (Manifest Automation from Xerox) aangekondigd, die nu in de FreeFlow Process Manager 5.0 software is opgenomen. MAX automatiseert documentvoorbereiding en neemt stappen weg uit de voorbereiding en het productieproces. MAX kan bij drukkerijen de prepress- en productieactiviteiten van orders, die via een e-commerce tool cq. webwinkel worden ontvangen, volledig automatiseren.

Verkrijgbaarheid
De FreeFlow PrintServer is vanaf het tweede kwartaal 2007 verkrijgbaar voor de DocuColor 5000, 7000 en 8000. Grafimediabedrijven die werken met DocuSP 5.1 kunnen automatisch naar de nieuwe printserver opwaarderen wanneer deze voor hun product wordt gentroduceerd. Voor gebruikers van DocuSP 5.0 of lager is een hardware upgrade noodzakelijk. Het Process Manager MAX toepassingsprogramma is opgenomen in de basis Process Manager software.

Xerox Europe

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide reeks aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling/–beheer en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Onder de noemer ‘The New Business of Printing' heeft Xerox het in de markt grootste portfolio ‘state-of-the-art' digitale printsystemen, oplossingen en diensten ontwikkeld. Daartoe behoren tevens gestroomlijnde en efficinte workflow-oplossingen, alsmede een pakket oplossingen om klanten te helpen om hun business te ontwikkelen en groeimogelijkheden op de langere termijn te realiseren. In de veranderende markt voor druk- en printwerk zijn dat de drie elementen die Xerox-klanten helpen om beter te presteren en de productiviteit te verbeteren. En daardoor meer winstmogelijkheden te creren.

Xerox Graphic Arts Premier Partners zijn leden van een door Xerox genitieerd, wereldwijd netwerk van grafimediabedrijven die tot de meest geavanceerde en ervaren digitale drukkers in hun land behoren. Door hun printopdrachten bij Premier Partners onder te brengen, zijn klanten verzekerd van de levering van hoge kwaliteit digitaal vervaardigd drukwerk, uitgevoerd door vooraanstaande ondernemingen, die zijn toegerust met de nieuwste en beste technologie.Voor meer informatie over het Xerox Premier Partner netwerk kijk op www.xerox.com/xpp.

XEROX, iGen3, DocuTech, Xerox NuveraTM, FreeFlow, DocuSP, Accxesen ProfitAcceleratorTMzijn handelsmerken van XEROX CORPORATION. DocuColorwordt in licentie gebruikt. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Klantcontacten
Voor meer informatie over Xerox en de producten: bel 0346 - 255 455 of kijk op www.xerox.nl.


VerkroostPR (voor Xerox), Herman Verkroost,
tel.: 030 - 229 20 05,
email: hav@verkroostpr.nl