Breukelen - Xerox heeft Favourite Mail, leverancier van Direct Mail services, benoemd tot Premier Partner. Daarmee breidt Xerox haar Graphic Arts Premier Partner netwerk verder uit. Met deze benoeming is Favourite Mail door Xerox erkend als expert in digitaal drukken en is daarmee bestempeld als n van de meest geavanceerde digitale drukkerijen in Nederland.

In het Xerox Graphic Arts Premier Partners netwerk gaat Xerox samenwerkingsverbanden aan met leveranciers van Xerox-oplossingen en -diensten, resellers en klantenservicemedewerkers die gebruik maken van de digitale technologien en van de kennis van Xerox op het gebied van documentbeheer. Hiermee geeft Xerox concreet invulling aan haar New Business of Printing strategie. Premier Partners bieden het breedste scala aan printoplossingen. Klanten profiteren van snellere levering door grafimedia-opdrachten te produceren daar waar ze nodig zijn en van een hogere ROI door meer relevante en persoonsgerichte marketing. Tevens worden de magazijnkosten verlaagd door printing-on-demand en wordt meer efficintie bereikt door afdrukmogelijkheden aan te bieden via internetapplicaties voor bestellen en archiveren.

Ronald Croese, directeur van Favourite Mail te Alkmaar: “Wij zijn er trots op ons nu Premier Partner van Xerox te mogen noemen. Als volwaardige en kwalitatieve speler op de (inter)nationale Direct Mail communicatiemarkt leveren wij effectieve en efficinte DM-communicatie. 90 procent van onze dienstverlening bestaat uit variabel printen. De iGen3 van Xerox die wij daarvoor gebruiken is de juiste technologie voor ons bedrijfsmodel. Door nu deel uit te maken van een internationaal netwerk van toonaangevende grafimediabedrijven op het gebied van digitaal drukwerk, kunnen wij profiteren van uitgebreide kennisuitwisseling tussen de partners. Daarnaast kunnen wij erkende partners van Xerox aan onze internationale klanten aanbevelen, waardoor de kwaliteit van onze service ook buiten onze landsgrenzen gewaarborgd blijft.”

- XXX -

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Xerox Graphic Arts Premier Partners
De Xerox Graphic Arts Premier Partners zijn 's werelds toonaangevende grafimedia bedrijven op het gebied van digitaal afdrukken, met bijna 700 vertegenwoordigers in 48 landen verdeeld over zes werelddelen. Elke Premier Partner is een expert, een van de meest geavanceerde digitale drukkerijen in het land. Met behulp van deze site kunt u de grafimedia bedrijven vinden die het beste kunnen voorzien in uw grafimedia-drukwerkbehoeften. Voor meer informatie ga naar www.xerox.com/xpp

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Yvonne Fisscher of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl