Breukelen – Paper River, Xerox Alliance Partner uit Hertfordshire Engeland, treedt toe tot de Europese markt. Hiermee komt het softwarebedrijf tegemoet aan de toenemende vraag naar haar oplossingen op het gebied van Business Intelligence en Business Process Services. Paper River is benaderd door verscheidene Europese EIP-partners van Xerox om met hen te werken aan de integratie van de Paper River software FlowMatrix met hun eigen oplossingen.

Xerox EIP is een softwareplatform waarop softwareontwikkelaars met behulp van standaard webgebaseerde tools servergebaseerde toepassingen ontwikkelen, die weer kunnen worden geconfigureerd voor de gebruikersinterface van het touchscreen van de multifunctionele printers (MFP). Met de intergratie van FlowMatrix en EIP kunnen de partners hun klanten helpen intelligente workflow systemen te creren. Het bedrijf breidt haar relaties uit naar de Benelux, Duitsland en Zwitserland en is van plan volgend jaar de werkzaamheden uit te breiden naar de rest van Europa.

Eric Gee, managing director van Paper River: “Europa is zeer belangrijk voor ons en we werken al geruime tijd samen met bedrijven zoals Xerox en Hyperwave voor de ontwikkeling van business process oplossingen voor wederzijdse klanten. We hebben een goed solide klantportfolio binnen overheidsinstellingen, juridische dienstverlening, onderwijs en andere verticale sectoren. De uitbreiding naar het vaste land van Europa is een logische volgende stap. Ons partnership met Xerox heeft al vele deuren voor ons geopend. We zijn sinds 2007 Xerox Alliance Partner en in deze korte tijd hebben we de integratie van FlowMatrix met EIP weten te realiseren.”

De FlowMatrix Hyperwave Xerox EIP-integratie is de eerste en enige gedistribueerde capture tool die volledig gepersonaliseerde bi-directionele scanning op de markt brengt. Met de integratie van FlowMatrix en EIP is het mogelijk intelligente scans uit te voeren die zijn gebaseerd op voorgeprogrammeerde trefwoorden of zinnen rechtstreeks vanaf een MFP. Na analyse van de inhoud wordt het document rechtstreeks naar de juiste persoon of afdeling gestuurd en ontvangt iedereen die met dat document te maken heeft een e-mail alert.

“Er vinden geweldige innovatieve ontwikkelingen plaats in de markt. Het Xerox EIP-platform is daar n van. Het platform heeft briljante toepassingen waardoor het voor ons heel eenvoudig was om hierop te ontwikkelen”, licht Eric verder toe. “Een paar jaar geleden was er nog geen behoefte MFP’s te integreren met back-end business process systemen en dat was vooral te wijten aan de technologische beperkingen. Het is pas een recente ontwikkeling dat een MFP een robuust en duurzaam platform voor data capture en procesapplicaties is geworden. Nu zien wij bij onze klanten verschuivingen van een puur gecentraliseerd model naar een gedistribueerd en meer veeleisende MFP-integratie met applicaties die business processen kunnen vergemakkelijken en versnellen.”

Over Paper River
Paper River werkt nauw samen met klanten binnen de overheid, financin, onderwijs, juridische dienstverlening, bouw, farmaceutische branche en industrie. Tot de klanten behoren onder andere Vodafone, House of Commons, Scottish Crown Office, An Post, PWC, London Stock Exchange en Financial Services Authority. Het bedrijf ontwikkelt in-house software producten en distribueert best-of-breed third-party oplossingen om organisaties in diverse sectoren te helpen de waarde van paper sources te maximaliseren.

De FlowMatrix software is ontwikkeld om informatiestromen te automatiseren en te herkennen, met de nadruk op het interpreteren van de document lifecycle. Algoritmes worden automatisch geclassificeerd en gecategoriseerd. Intelligente tekst parsing, barcode en IMR/ ICR/ OMR routines gecombineerd met een op regels gebaseerd beheer kan workflow processen uitbreiden en ontwikkelen en taken activeren.

Het systeem bestaat uit een aantal zeer eenvoudige bouwstenen. De core server blokken creren de infrastructuur voor de ondersteuning van een aantal workflows. Andere modules kunnen worden aangesloten op deze infrastructuur ter ondersteuning van specifieke taken zoals de verwerking van formulieren, routes van correspondentie, classificatie, categorisatie, automatische metadata extractie en aansluitingen met ECM/ ERM/ERP en intelligente documentherkenning. Voor meer informatie kunt u kijken op www.paper-river.com

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl

, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl