Breukelen - In Kasteel Doenrade ontvangt Xerox dagelijks gasten voor drupa met een voorprogramma over the New Business of Printing. Zij waarderen het Xerox VIP-programma met hoge cijfers: 92% noemt het programma goed tot uitstekend. De gasten in Doenrade krijgen onder meer informatie over de kansen met the New Business of Printing en hoe zij zelf duurzamer kunnen werken.

The New Business of Printing kent drie pijlers: the right business model, the right workflow en the right technology (right now).

Alkemade Printing tekende op drupa voor een iGen3. Remon Alkemade: "Voor ons gaf de ondersteuning in business development van Xerox (gezamenlijk meer tikken genereren) de doorslag. We hebben al jarenlange ervaring met de kleinere modellen van Xerox maar we merken dat in de toekomst steeds meer digitaal geprint wordt. We hebben ook concurrerende machines bekeken maar kozen voor de visie van Xerox."

Drie Nederlandse klanten kochten elk de nieuwe DocuColor 700. Vincent de Ridder van Prepress de Ridder: "Onze klanten willen graag digitaal drukwerk met een matte uitstraling. De 700 met EA-toner is daarom voor ons the right technology. Goedkoop in produceren, hoge kwaliteit, meer offset gericht. Productietechnisch vult deze het gat op tussen de kleinere en grotere digitale productiesystemen in de markt. We hebben nu de Xerox 6060, die is heel betrouwbaar. Of de 700 net zo stabiel is en aan de eisen voldoet, zal na installatie moeten blijken maar ik heb er alle vertrouwen in."

Multicopy in Zwolle kocht ook een 700. Wim Sloots: "We hebben nu een DocuColor 250 en zijn zeer tevreden met de service, de technici en de kwaliteit. We hebben de 700 gezien op drupa en de kwaliteit en snelheid waren voor ons de reden tot aankoop. De techniek van deze printer bereidt ons voor op de toekomst. Wij geloven daar helemaal in."

Copydesk in Heerhugowaard koos de 700 juist voor the right workflow. Ranny Bos: "De combinatie met Creo rip voor de aansturing zodat we kunnen personaliseren en de gegevens snel kunnen verwerken gaf voor ons de doorslag. We krijgen 90% binnen op pdf en dat is moeiteloos te integreren in de Xerox productiesystemen. We draaien tot en met SRA3 op Xerox. Ook de integratie voor mailings is goed en door de hoge resolutie en beeldregistratie is deze digitale pers ook geschikt voor fotoboeken. Daarbij ontkrult hij zodat de vellen (ook glossy papier) er altijd vlak uitkomen.
Het is een perfecte aanvulling op onze DocuColor 260, die dezelfde inhoud heeft als de 700."

Voor meer informatie over Xerox op drupa: www.xeroxdrupa.com.

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor verdere informatie, kijk op www.xerox.nl , of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Xerox Europe
Judith Schunke, +44 1895 842 877

Trimedia Benelux (voor Xerox)
Sara Meulenbroek, +31 (0)23 750 32 10, smeulenbroek@trimedia.nl