Breukelen

Sinds begin dit jaar staat de eerste EasyMailer in Nederland. Het is de Kern K515 EasyMailer die uit n vel A3 zowel de envelop als de brief produceert voor een gepersonaliseerde mailing. Deze nieuwe manier van mailen levert een hogere respons voor Direct Mail-campagnes op en bespaart niet alleen kosten, maar ook het milieu.

Anton Kuin, directeur en eigenaar van Bruka Service in Enkhuizen is erg trots op zijn nieuwe technologische aanwinst: “Deze nieuwe manier van mailen stelt onze klanten in staat om op een zeer betaalbare en persoonlijke manier de aandacht te trekken en de respons op hun mailings te verhogen. Wij zijn ook heel blij met de gezamenlijke aanpak van Kern en Xerox met Bruka. Dit heeft bij ons geleid tot de succesvolle integratie van de EasyMailer. Daarbij biedt deze nieuwe technologie ons volop kansen om omzetgroei te realiseren.”

De Kern K515 EasyMailer snijdt en vouwt een A3 print in n snelle doorgang tot een brief en envelop met hoge attentiewaarde. Het A3 of eventueel A4 materiaal wordt tweezijdig, aflopend, full color geprint op de Xerox 700 DCP. Bruka heeft zelf een grafisch vormgever in huis, maar klanten kunnen ook hun eigen ontwerpen (foto’s/teksten) aanleveren. Bruka zorgt dan voor een passende lay-out. Bovendien is het mogelijk om via http://psw.bruka.nl van achter het eigen bureau een mailing te ontwerpen en als printopdracht te versturen naar Bruka; 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook consumenten kunnen hiervan gebruik maken.

De EasyMailer biedt creatieve ontwerpers ongekende mogelijkheden. Door het fotomateriaal en de teksten op een toepasselijke manier te personaliseren krijgt de boodschap veel extra kracht en verhoogt dit de respons. Klanten kunnen hun eigen adressenbestand aanleveren of Bruka kan de benodigde adressen aanschaffen voor de klant voor een one-to-one mailing. Dit kan met nf meer pagina’s aan inhoud of bijvoorbeeld met een antwoordkaart. Volgens Marc Slabbers van Kern: “Een dynamische envelop met een dynamische inhoud!”

-xxx-

Over Kern Nederland BV
Kern Nederland BV is opgericht op 1 januari 2009 en is gevestigd in Zoetermeer. Kern beschikt over de exclusieve distributierechten voor Kern-apparatuur in Nederland en voorziet ook in de service van deze apparatuur. Voorheen was Ruys de distributeur van Kern in Nederland. Kern, van oorsprong Zwitsers, is vooral bekend van couverteerapparatuur. Meer informatie over Kern is te vinden op www.kernbv.nl of via Marc Slabbers: mslabbers@kernbv.nl

Over Bruka Service
Bruka Service is gevestigd in Enkhuizen. Een mailingbedrijf dat al ruim 30 jaar ervaring heeft met direct mail. Hun specialisatie is databewerking, beeldpersonalisatie, gepersonaliseerd full colour printen en couverteren. Niet alleen de tekst, maar ook het beeld kan gepersonaliseerd worden. Bruka adviseert ook over de opbouw van databases met hun direct marketing tool. Meer informatie over Bruka is te vinden op www.bruka.nl of via de directeur Anton Kuin, info@bruka.nl of per telefoon 0228-513202.

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Onderschrift bij foto: Voor de Kern EasyMailer bespreken directeur Anton Kuin en zijn dochter Marion (account manager) de resultaten met Paul Bos van Xerox

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ell is Akkermans of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl