Breukelen -- Eef de Ridder, Verkoopdirecteur Production Systems, heeft besloten Xerox (Nederland) B.V. met ingang van 1 januari aanstaande te verlaten. De reden hiervoor is dat De Ridder, na een dienstverband van 21 jaar, de behoefte heeft om zijn carrire verder te verbreden, een verbreding die de Xerox organisatie hem momenteel niet kan bieden. De Ridder: "Xerox is een uitstekende werkgever, die in zijn medewerkers investeert, maar na 21 jaar is de tijd voor mij gekomen om eens verder om mij heen te kijken."

Alan Charnley, General Manager Xerox (Nederland) B.V., zegt hierover: "Met gemengde gevoelens hebben wij het ontslag van Eef aanvaard. Enerzijds gunnen wij Eef van harte een succesvol vervolg van zijn carrire buiten Xerox, anderzijds betekent het voor ons het verlies van een zeer gewaardeerde collega en een uitstekende verkoopdirecteur."

De Ridder blijft tot het eind van dit jaar in functie. Zijn opvolger is inmiddels ook bekend. Mireille Paasen, huidig verkoopdirecteur voor de divisie Finance & Industry, zal de volledige verantwoordelijkheid krijgen over de Production Systems Group (PSG) binnen Xerox Nederland. Met ingang van 1 januari 2007 zal Marcel Martens de eindverantwoordelijkheid dragen voor de verkoopactiviteiten binnen de grafische industrie.

Xerox Europe

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide reeks aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling/–beheer en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Onder de noemer ‘The New Business of Printing’ heeft Xerox het in de markt grootste portfolio ‘state-of-the-art’ digitale printsystemen, oplossingen en diensten ontwikkeld. Daartoe behoren tevens gestroomlijnde en efficinte workflow-oplossingen, alsmede een pakket oplossingen om klanten te helpen om hun business te ontwikkelen en groeimogelijkheden op de langere termijn te realiseren. In de veranderende markt voor druk- en printwerk zijn dat de drie elementen die Xerox-klanten helpen om beter te presteren en de productiviteit te verbeteren. En daardoor meer winstmogelijkheden te creren.

Xerox Graphic Arts Premier Partners zijn leden van een door Xerox genitieerd, wereldwijd netwerk van grafimediabedrijven die tot de meest geavanceerde en ervaren digitale drukkers in hun land behoren. Door hun printopdrachten bij Premier Partners onder te brengen, zijn klanten verzekerd van de levering van hoge kwaliteit digitaal vervaardigd drukwerk, uitgevoerd door vooraanstaande ondernemingen, die zijn toegerust met de nieuwste en beste technologie.Voor meer informatie over het Xerox Premier Partner netwerk kijk op www.xerox.com/xpp.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Klantcontacten

Voor meer informatie over Xerox en de producten: bel 0346 – 255 255 of kijk op www.xerox.nl.

Mediacontacten

Xerox (Nederland) B.V., Patty de Jong, Communications Manager, tel.: 0346 – 255 770,
email: patty.dejong@xerox.com


VerkroostPR (voor Xerox), Herman Verkroost, tel.: 030 – 229 20 05, email: hav@verkroostpr.nl