Breukelen - Nadat het beheer van haar kantoordocumenten omgeving al aan Xerox was gegund, heeft accountants- en adviesorganisatie Deloitte wederom voor Xerox gekozen voor alle reprografische activiteiten. Xerox zal het beheer door middel van haar nieuwe dienstverlening Enterprise Print Services verzorgen. Deloitte geeft hiermee vorm aan het verduurzamen en optimaliseren van haar printbeleid en de verdere kostenbesparingen die deze vernieuwing met zich meebrengt.

Deze nieuwe investering is gebaseerd op een nieuwe, professionele werkwijze waarmee de kwaliteit en optimalisatie van de reprografische activiteiten binnen Deloitte naar een hoger niveau worden getild. De oplossing bestaat uit twee 4127 zwart-wit productieprinters en twee DocuColors 8002 professionele digitale kleurenpersen. De vier printers zijn voorzien van de FreeFlow printservers. Aansturing van de machines gebeurt door middel van Freeflow ExpressToPrint en Freeflow ProcessManager voor veel voorkomende en herhaaldelijk uitgevoerde opdrachten. Binnen de decentrale omgeving gebruikte Deloitte al software uit de Enterprise Print Services toolsuite voor het beheren en onderhouden van de printers. Nu wordt daar specifieke software voor de repro-omgeving aan toegevoegd die leidt tot betere registratie en rapportage en vooral stuurt op optimalisatie. De nieuwe werkwijze, inclusief de toolsuite, wordt ondersteund door een documentadviseur van Xerox die voor een periode van minimaal zes maanden zal meewerken aan het opzetten en cordineren van de activiteiten en Deloitte zal helpen om de documentstromen te optimaliseren.

"Wij zijn altijd op zoek naar een leverancier die meedenkt en integrale diensten aanbiedt. Xerox heeft zich hier al bewezen in de kantooromgeving, als de 'Rolls-Royce' onder de leveranciers", aldus Erik Ubels, CIO bij Deloitte. "Nu kunnen de behaalde voordelen zoals kostenbesparingen, efficintie en onze doelstellingen voor duurzaam ondernemen ook toegepast worden op de repro-omgeving."

Functionaliteiten
Deze Xerox 4127 zwart-wit productieprinters hebben een adruksnelheid tot 125 pagina's per minuut en heeft diverse afwerkopties zoals inline finishing, perforatie en een vouweenheid. De twee, net op de markt gentroduceerde, DocuColors 8002 professionele digitale kleurenpersen hebben een afdruksnelheid van 80 pagina's per minuut. En van de 8002 kleurenpersen is uitgerust met een GBC Fusion Punch voor inline perforatie en de tweede met een Horizon Colorworks Pro finisher voor het creren van professionele boekjes.

- XXX -

Over Deloitte Touche Tohmatsu
Deloitte Touche Tohmatsu is een organisatie van zelfstandige memberfirms, die zich richt op de hoogste kwaliteit bij het leveren van professionele dienstverlening en advies. Onze dienstverlening is gebaseerd op een wereldwijde strategie voor circa 140 landen. Daartoe is de expertise beschikbaar van 150.000 professionals in alle werelddelen en van onze memberfirms met hun vestigingen. Dienstverlening wordt aangeboden in vier professionele disciplines: accountants, belastingadviseurs, consultants en financieel adviseurs. Onze memberfirms werken zowel voor de grootste wereldwijde ondernemingen, als voor nationale bedrijven, de publieke sector als voor snelgroeiende bedrijven.

Deloitte Touche Tohmatsu is een Swiss Verein. Noch Deloitte Touche Tohmatsu, noch een van de memberfirms aanvaardt aansprakelijkheid voor het handelen of nalaten van handelen van andere memberfirms. Elke memberfirm is een zelfstandige juridische eenheid die werkt onder de naam 'Deloitte', 'Deloitte & Touche', 'Deloitte Touche Tohmatsu' of enige andere daaraan gerelateerde naam. De dienstverlening zoals weergegeven in deze uitgave wordt geleverd door de betreffende memberfirm en niet door Deloitte Touche Tohmatsu Verein.

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Bijschrift bij afbeelding: Erik Ubels, CIO van Deloitte

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl