Breukelen - Xerox is veranderd van een hardwareleverancier naar een op service gerichte technologische onderneming. Goed opgeleide medewerkers en kwalitatief hoogstaande producten zorgen voor het verbeteren van de bedrijfsprocessen van Xerox’ klanten. Die betrouwbare service is de reden voor Copy Service Leeuwarden om door te gaan met Xerox. “Ze komen altijd hun afspraken na en zij boden de oplossing aan die wij nodig hadden” volgens Jan Efd oprichter en directeur van Copy Service Leeuwarden.

Hoogwaardige kwaliteit, snelheid en drukwerk dat ook gunstig geprijsd is. Het is wat de klanten van Copy Service Leeuwarden vragen. Het leveren van drukwerk op ieder gewenst tijdstip, van complete huisstijlen tot een kopietje of digitaal drukwerk in zwart/wit of full colour. Door het intensieve gebruik van het machinepark en door groei van Copy Service Leeuwarden zelf, ging Jan Efd op zoek naar de juiste uitbreiding van het machinepark.

Jan Efd “Wij werkten al met Xerox en de ervaringen met de service zijn erg goed. Omdat Xerox ons voorts de juiste oplossing kon bieden hebben wij besloten verder te gaan met Xerox. Voorheen stonden er hier in de drukkerij twee Xerox DocuTech 6180’s en een Xerox 2101. Daarvan is een Xerox 6180 blijven staan. De andere twee printers zijn vervangen door de Xerox Nuvera 288 Digital Perfecting System, de grootste printeropstelling van deze machine in Europa!”

De Xerox Nuvera 288, met zijn 288 afdrukken per minuut de snelste losbladprinter ter wereld, biedt met zijn online vouwen en nieten, twee keer 5000 vel uitvoer, inserter en totaal meer dan 9000 vel invoer ondersteuning in de full-service digitale drukkerij. “We hebben de Nuvera nu zes weken hier staan en hebben er al ruim 2.6 miljoen afdrukken mee gemaakt. Verder is de afdrukkwaliteit van onze foto’s verbeterd en door de gladde, matte finish lijkt de output meer dan ooit op off-set. De snelheid is van 180 afdrukken per minuut gestegen naar 288 afdrukken per minuut. Omdat het overgrote deel van onze productie dubbelzijdig is, wordt de voormalige weekproductie door het installeren van de Nuvera nu met 30% sneller gedraaid”, aldus Jan Efd.

Over Copy Service Leeuwarden

Copy Service Leeuwarden is opgericht in 1989 door de huidige directeur Jan Efd. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld van een zwart-wit kopieerinrichting tot een full-service digitale drukkerij, met een team van 15 medewerkers zorgen zij dat er dagelijks duizenden boeken en tienduizenden druks op weg gaan naar een brede klantenkring. Hoogwaardige kwaliteit, snelheid en drukwerk dat ook gunstig geprijsd is. Onze klanten vragen het. En wij leveren het! Daar zijn wij van Copy Service Leeuwarden best trots op. Drukwerk leveren, exact wanneer u het nodig hebt, van complete huisstijl tot een kopietje of digitaal drukwerk in zwart/wit of full colour, in grote en kleine oplagen, in tal van formaten. Compleet afgewerkt in eigen huis, zoals lamineren, binden etc. CSL is de grootste in het noorden in digitale printservice en levert aan bedrijven, particulieren, instellingen en scholengemeenschappen.Voor meer informatie, ga naar www.copyservice.nl

Over Xerox

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V
PR & Communications Manager
Patty de Jong
+31 (0)346255770
patty.dejong@xerox.com
 Trimedia (voor Xerox)
Petra de Jongh
+31 (0)23 750 32 10
pdejongh@trimediabenelux.com