Breukelen - Op diverse locaties (Breda, Tilburg en Den Haag) print CZ nu bijna alle documenten uit op Xerox apparatuur. CZ heeft, na een aanbestedingsproces, voor Xerox gekozen. Op de locaties Breda en Den Haag zijn Nuvera's 120 geplaatst. Op deze beide locaties worden kleinere hoeveelheden geprint die veelal locatiegebonden zijn. In Tilburg vindt door centralisatie 90 procent van het printwerk plaats en daarvoor heeft CZ twee Nuvera's 288 en een Nuvera 120 aangeschaft.

Volgens Peter Roos, Manager Documentverwerking bij CZ, was deze aanbesteding een pittig proces. “De documenten die geprint worden vormen veelal het contactmoment met de klanten en hieraan wordt bij CZ veel waarde gehecht. Voor de klant is snelheid en duidelijkheid van groot belang. Het printen met de juiste technologie is dus een wezenlijk onderdeel van de hele communicatieketen. We hebben voor Xerox gekozen vanwege een aantal factoren zoals kwaliteit, prijs en service. Het printwerk bestaat voornamelijk uit correspondentie, schadeformulieren, in- en bijschrijvingen, machtigingen en acceptgiro's.”

- XXX -

Over CZ

Zorgverzekeraar CZ is met ongeveer 3 miljoen verzekerden n van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. CZ heeft geen winstoogmerk. Meer informatie op www.CZ.nl

Over Xerox

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Yvonne Fisscher of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl