Breukelen - Na in 2007 gekozen te hebben voor de Xerox CF495 om vier non-Xerox hoog volume rotatieprinters te vervangen heeft Getronics PinkRoccade een tweede CF495 in gebruik genomen. Getronics PinkRoccade gebruikt de CF495 voor diverse doeleinden, in het bijzonder de functionaliteit van dubbelzijdig printen en unieke substraat configuratie. Vanwege een hoge afdrukkwaliteit en hoge duplex snelheid heeft Getronics PinkRoccade een tweede CF495 aangeschaft om in de printbehoeften te kunnen voorzien.

De CF495 zorgt ervoor dat door middel van het gebruik van een dubbele print engine binnen n apparaat, met een uitstekende registratie en absoluut foutloos printen de verspilling van papier afneemt.

Over Xerox

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V
PR & Communications Manager
Patty de Jong
+31 (0)346255770
patty.dejong@xerox.com
 Trimedia (voor Xerox)
Petra de Jongh
+31 (0)23 750 32 10
pdejongh@trimediabenelux.com