Breukelen Xerox Alliance Partner, triboni, annonceert een software suite die alle met EIP (Extensible Interface Platform) uitgeruste MFP's integreert met corporate bedrijfsprocessen. Apple iPhone gebruikers kunnen nu op afstand toegang krijgen tot deze bedrijfsprocessen waardoor een nieuwe mobiel-gestuurde workflow ontstaat. Met de nieuwe software van triboni kunnen gebruikers een batch documenten scannen op een Xerox MFP. Deze documenten worden direct doorgestuurd naar een persoon, afdeling of workflow en worden opgeslagen in een content management systeem zoals bijvoorbeeld Docushare van Xerox. Met de software worden handmatige handelingen teruggedrongen, wat leidt tot minder vertragingen door foutieve archivering en minder verkeerd gefilede documenten. Tevens worden invoerfouten uitgesloten en wordt de workflow bevorderd door het automatisch verzenden van informatie naar de juiste gebruikers en applicaties.

Mobiele werkers kunnen met de MFP Suite documenten terugvinden, bekijken en opnieuw distribueren zonder tussenkomst van pc of notebook. Dit betekent dat mobiele werkers volledig kunnen bijdragen aan de workflow, onafhankelijk van de locatie waar zij zich bevinden. Vanaf een MFP kunnen documenten rechtsreeks worden ingescand naar ERP-, CRM- of ECM-systemen. Een werknemer inhouse kan, bijvoorbeeld in het goedkeuringsproces voor facturen, deze workflow selecteren op een Xerox MFP die is uitgerust met EIP. Vervolgens kan hij de factuur inscannen en het workflow systeem van triboni stuurt een digitale kopie van de factuur per e-mail naar geautoriseerde gebruikers. Een Apple iPhone gebruiker kan nu de factuur plaats- en tijdonafhankelijk openen, goedkeuren en uploaden in bijvoorbeeld het corporate SAP-systeem. De factuur wordt vervolgens automatisch verstuurd naar de SAP accountants workflow en de financieel controller kan direct zien dat de factuur al is bekeken en goedgekeurd.

Mark Boyt, Product Marketing Manager, Office Group, Xerox Europe: "Dit is een uitstekend voorbeeld hoe innovatieve ontwikkelingen kunnen leiden tot snelle business voordelen. Xerox's EIP platform is de achterliggende technologie van triboni's software voor het integreren van documenten die zijn gescand op de Xerox MFP, in diverse bedrijfsprocessen en workflows. Met procesautomatisering helpt het systeem bedrijven hun productiviteit te verhogen en kosten en fouten te reduceren."

triboni is een Xerox Alliance Partner gevestigd in Zwitserland en heeft wereldwijd klanten binnen diverse sectoren. "Het automatiseren van bedrijfsprocessen is onze core business", aldus Perry Penders, Partner en Channel Manager bij triboni. "EIP is een ontwikkelplatform dat nieuwe functionaliteiten en nieuwe ingangen biedt voor deze business processen. Onze software integreert volledig met de populaire ECM- CRM- en ERP-systemen, waardoor Xerox's EIP en triboni's MFP Suite perfect op elkaar aansluiten. Met de toevoeging van deze nieuwe functionaliteit hebben mobiele werkers nu toegang tot de business processen en corporate workflows, onafhankelijk van tijd en plaats."

De triboni MFP suite wordt geleverd met webgebaseerde configuratie en monitoring tools die het scanproces, de workflow en systeemstatus beheren en controleren. Out of the box zijn een aantal voorgedefinieerde workflows en ERP- connectors beschikbaar.

- XXX -

Over triboni
Tribon bouwt oplossingen die de service georinteerde bedrijfprocessen optimaliseert om deze sneller, beter en transparanter te maken. De prodcuten en oplossingen van triboni zijn gebaseerd op de innovatieve triboni:GinkGO service platform. triboni:GinkGO volgt de standaarden, zoals SOA en wordt van origine gebruikt binnen de data processing en enterprise content management. De triboni benadering is gebaseerd op de volgende drie principes:
  • de software is aangepast aan het bedrijfsproces van de klanten (en niet vice versa)
  • de oplossingen bevinden zich in het bovenste segment van de IT-infrastructuur, zoals ERP, ECM en Messaging Infrastructuur
  • De bedrijfsprocessen worden beheerd door middel van een innovatieve workflow engine.
triboni producten worden ingezet in verschillende branches en verticale markten zoals de farmaceutische, hightech, energie en logistieke markt, de publieke infrastructuur en overheid. De oplossingen worden gemplementeerd via een wereldwijd partnernetwerk. triboni is opgericht in 2002. Voor meer informatie: www.triboni.com

Over Xerox

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Yvonne Fisscher of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl