Breukelen -- AddComm heeft onlangs genvesteerd in een Xerox DocuColor iGen3 digitale kleurenpers en breidt daarmee haar dienstverlening op het gebied van Printing On Demand en printen van variabelen in full colour fors uit. "Met de iGen3 is AddComm beter in staat in te spelen op de veranderingen in de wereld van communicatie", zegt directeur Ludolf van der Veen. "De doelgroep laat zich niet zo eenvoudig meer benaderen. Oplages worden daardoor kleiner en vooral gevarieerder. Het wordt steeds belangrijker om de boodschap persoonlijk te maken, in beeld, tekst en kleur. Voor de communicatie worden ook steeds meer kanalen toegepast. Multichannel dus. Er worden zowel fysieke als digitale documenten ingezet. De kracht van AddComm is dat wij gespecialiseerd zijn in de productie en logistiek van fysieke en digitale documenten. AddComm ontwikkelt zich daarom sterk in het bieden van complete multichannel oplossingen."

Hoofdrol voor iGen3

De aanschaf van de Xerox DocuColor iGen3 past helemaal in de strategie van AddComm. De iGen3 zal onder andere worden ingezet om direct mail, facturen, aanvragen voor informatie en voorlichtingsmateriaal op maat te printen (Printing on Demand). "Dit levert aanzienlijke besparingen en een hogere respons op", zegt commercieel directeur Rik Hendrikse. "Ook zien wij bij AddComm volop mogelijkheden om met de iGen3 marketinginformatie in kleur toe te voegen aan rekeningen en overzichten. Rekeningafschriften zijn tenslotte een krachtig instrument voor cross- en upselling. Daarnaast zijn wij met de iGen3 natuurlijk in staat om zowel in beeld, tekst en kleur te personaliseren. De afdrukkwaliteit is nauwelijks van 'gewoon' drukwerk te onderscheiden. Uiteindelijk gaat de iGen3 de hoofdrol spelen in het verder optimaliseren en verbreden van onze dienstenportfolio", voorspelt Hendrikse. "Bij AddComm zijn de communicatieoplossingen volledig afgestemd op onze opdrachtgevers. Juist onze kennis en ervaring om samen met de klant applicaties op maat te maken, stellen ons in staat om meer te bieden op het gebied van het op gang brengen en het verwerken van respons. In dat proces worden steeds vaker gecombineerde fysieke en digitale communicatiestromen ingezet, die ook nog eens steeds gevarieerder worden. De uitbreiding van onze printcapaciteit is een antwoord op die ontwikkelingen en een concrete invulling om de sterke groei van (variabel) full colour printen en printing on demand op te vangen."

Over AddComm

AddComm voegt waarde toe aan (interactieve) communicatie. AddComm verzorgt de productie en logistiek van documenten en beschikt over diverse tools om de communicatie tussen een organisatie en haar klanten te bewerkstelligen, zoals print, mail, e-billing, e-mailing, SMS, fax, (web)fulfilment, scanning en Document Design.

AddComm speelt de rol van intermediair tussen ontvangers en verzenders die beschikken over database(s) en daarmee intensief en interactief communiceren. Elk document is persoonlijk, dus voorzien van een uniek karakter. De uitvoering van de documenten is fysiek en/of digitaal.

De oplossingen die AddComm biedt zijn volledig afgestemd op haar klanten. AddComm beschikt over veel kennis, ervaring en de juiste tools om samen met de klant applicaties op maat te ontwikkelen. Dat maakt AddComm tot een veelzijdig specialist op het gebied van (interactieve) communicatie!

Xerox Europe

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide reeks aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling/–beheer en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Onder de noemer ‘The New Business of Printing’ heeft Xerox het in de markt grootste portfolio ‘state-of-the-art’ digitale printsystemen, oplossingen en diensten ontwikkeld. Daartoe behoren tevens gestroomlijnde en efficinte workflow-oplossingen, alsmede een pakket oplossingen om klanten te helpen om hun business te ontwikkelen en groeimogelijkheden op de langere termijn te realiseren. In de veranderende markt voor druk- en printwerk zijn dat de drie elementen die Xerox-klanten helpen om beter te presteren en de productiviteit te verbeteren. En daardoor meer winstmogelijkheden te creren.

Xerox Graphic Arts Premier Partners zijn leden van een door Xerox genitieerd, wereldwijd netwerk van grafimediabedrijven die tot de meest geavanceerde en ervaren digitale drukkers in hun land behoren. Door hun printopdrachten bij Premier Partners onder te brengen, zijn klanten verzekerd van de levering van hoge kwaliteit digitaal vervaardigd drukwerk, uitgevoerd door vooraanstaande ondernemingen, die zijn toegerust met de nieuwste en beste technologie.Voor meer informatie over het Xerox Premier Partner netwerk kijk op www.xerox.com/xpp.

XEROX, iGen3, DocuTech, Xerox NuveraTM, FreeFlow, DocuSP, Accxes en ProfitAcceleratorTM zijn handelsmerken van XEROX CORPORATION. DocuColor wordt in licentie gebruikt. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Klantcontacten

Voor meer informatie over Xerox en de producten: bel 0346 – 255 255 of kijk op www.xerox.nl.

Mediacontacten

Xerox (Nederland) B.V., Patty de Jong, Communications Manager, tel.: 0346 – 255 770,
email: patty.dejong@xerox.com


AddComm, Rik Hendrikse, Commercieel Directeur, tel.: 0346 260 467

VerkroostPR (voor Xerox), Herman Verkroost, tel.: 030 – 229 20 05, email: hav@verkroostpr.nl