Breukelen, 6 augustus 2013 – Hofax, leverancier van printapparatuur, IT en kantoorartikelen, heeft een partnership gesloten met Xerox. Het familiebedrijf groeide de afgelopen jaren uit van een leverancier van thermische faxrollen tot een toonaangevende IT-partner en met deze samenwerking vergroot Hofax haar aanbod op het gebied van printoplossingen. Als Authorized Service Provider (ASP) is Hofax in staat de diensten van Xerox eenvoudig te integreren in de IT-infrastructuur van haar klanten. Voor Xerox betekent de overeenkomst met Hofax de volgende stap in de channelstrategie en wordt de positie van Xerox in deze regio verstevigd.

 

Hofax zal het complete portfolio van Xerox voor de kantoormarkt gaan aanbieden en focust zich daarbij voornamelijk op het zuiden van de Nederlandse markt. Het portfolio bestaat niet alleen uit A4-printers en mfp’s, maar ook uit lichte productieprinters en software-oplossingen als de Xerox Mobile Print Solution, waarmee bedrijven eenvoudig kunnen printen vanaf smartphones of tablets. Juliette van den Hoven, directeur van Hofax: “Door ons portfolio uit te breiden met de producten en diensten van Xerox, kunnen wij ons verder onderscheiden in een competitieve markt. De kwaliteit en diversiteit van het portfolio van Xerox is een perfecte aanvulling op ons bestaande aanbod, waarmee we naar verwachting hoge ogen zullen gaan gooien.”

 

“Ons doel is het MKB steeds beter te bedienen en dat is alleen mogelijk door een substantiële groei in het kanaal”, aldus Martijn Brand, algemeen directeur van Xerox Nederland. “Of het nu gaat om printers of oplossingen, wij willen onze partners helpen zich te onderscheiden op basis van ons aanbod, zodat zij vervolgens weer in staat zijn hun klanten te helpen bij het optimaliseren van hun business. Services spelen hierbij een steeds belangrijkere rol, daarom zijn we zeer verheugd dat Hofax zich als Authorized Service Provider aan Xerox heeft verbonden.”


-xxx-


Op de foto:  V.l.n.r. Wilco van Bezooijen, Country General Manager ECG bij Xerox en Juliette en Maurice van den Hoven, directie Hofax

Over Hofax:
Hofax uit Waalwijk is leverancier van printers, multifunctionals, software-oplossingen, cloud computing-oplossingen en kantoorartikelen. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1989 en groeide uit van leverancier van thermische faxrollen tot een veelzijdige partner in kantoorapparatuur, software, service & onderhoud en office supplies met klanten en service door de hele Benelux. Hofax beschikt over een professioneel support center met eigen, goed getrainde en gecertificeerde technici. Meer informatie op www.hofax.nl.

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

 

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

 

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.