Naar hoofdinhoud Klik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Nieuwsberichten

Pagina of 80
Klanten van dienstverleners nog sneller geholpen met Augmented Reality
Software - 26 jan. 2022

Klanten van dienstverleners nog sneller geholpen met Augmented Reality

Stelt u zich voor dat u uw technici en experts tijd- en plaats onafhankelijk informatie kunt verstrekken over technische product problemen en daarbij allerlei inzichten kunt verlenen. Dat de producten zelf u al een probleem doorgeven voordat u het zelf opmerkt. Mèt de oplossing erbij gegeven. Dit allemaal snel en gepersonaliseerd door Augmented Reality (AR) gerealiseerd via welk device dan ook.
22 okt. 2020

DARPA kent contract toe aan PARC om de kennis over de oceaan te vergroten

PARC, A Xerox Company, kondigt vandaag aan dat het een contract toegekend heeft gekregen door het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) voor de volgende ontwikkelingsfase van Ocean of Things. Ocean of Things is een project dat als doel heeft om de kennis van wetenschappers over de zee te vergroten.
08 sep. 2020

Xerox introduceert AltaLink, de digitale werkplekassistent

Xerox kondigt de nieuwe Xerox AltaLink® C8100 en Xerox AltaLink B8100 Serie multifunctionele printers (MFPs) met ConnectKey aan. Deze serie ondersteunt de huidige flexibele werkomgeving beter en kan bedrijven helpen hun digitale transformatie te versnellen
Reinigingstips voor uw (multifunctionele) printer
23 mrt. 2020

Reinigingstips voor uw (multifunctionele) printer

Vanwege het Coronavirus (COVID-19), adviseren wij u om uw (multifunctionele) printers extra goed te reinigen. Veenman en Xerox hebben hiervoor met elkaar richtlijnen opgesteld om u te helpen verspreiding van het virus te voorkomen.
Pagina of 80