Naar hoofdinhoud Klik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Nieuwsberichten

Pagina of 83
Xerox organiseert 'Now & Next' Premier Partner Forum in Londen
04 okt. 2022

Xerox organiseert 'Now & Next' Premier Partner Forum in Londen

Met genoegen kondigt Xerox aan dat het Premier Partner Forum na een onderbreking van twee jaar, weer live plaatsvindt. Dit keer komt het Premier Partner netwerk in Londen bijeen op 4 en 5 oktober.    Het tweedaagse evenement biedt Xerox voornaamste ...
Heeft communicatie voldoende focus in uw businessplan 2023?
22 sep. 2022

Heeft communicatie voldoende focus in uw businessplan 2023?

Hoe valt u op met uw boodschap? Mensen zijn immers eerder afgeleid dan vroeger, omdat ze elke dag grote hoeveelheden informatie op zich afgevuurd krijgen. Neem deze 6 tips alvast mee in uw businessplan voor 2023 om nog duidelijker met klanten, bezoekers en medewerkers te communiceren. #communicatie #businessplan #av #videowall #foto #print #xbc #xerox
Hybride werken en samenwerken onder de loep
26 jul. 2022

Hybride werken en samenwerken onder de loep

Hybride werken blijft. Bij organisaties met meer dan honderd medewerkers werkt 30% van de werknemers minimaal de helft van de tijd thuis. Dat blijkt uit recent onderzoek van I&O Research. In een artikel van De Ondernemer valt te lezen dat 75% van de Nederlanders het liefst meer dan twee dagen vanuit huis werkt. Maar wat betekent dat eigenlijk? Dat leek ons een interessante vraag om eens bij stil te staan.
Xerox plant samen met de Arbor Day Foundation een boom voor elke werknemer
Milieu - 21 jun. 2022

Xerox plant samen met de Arbor Day Foundation een boom voor elke werknemer

Ter ere van Wereld Milieudag heeft Xerox de samenwerking aangekondigd met de Arbor Day Foundation om bijna 23.000 bomen te planten. Dat is één voor elke Xerox-werknemer en draagt zo bij aan de wereldwijde inspanningen van de non-profit organisatie op het gebied van herbebossing. Tegelijkertijd worden Xerox’ werknemers voorgelicht over hoe zij een betekenisvol verschil kunnen maken voor het milieu. Het partnerschap valt samen met de aandacht die dit jaar op Wereld Milieudag wordt besteed aan de voortzetting van het VN-decennium voor het herstel van ecosystemen, een wereldwijde missie om miljarden hectares, van bossen tot landbouwgrond, nieuw leven in te blazen.
De ​8 voordelen van Cloud Printing
20 jun. 2022

De ​8 voordelen van Cloud Printing

Is traditioneel printen of een eigen printserver nog wel de juiste optie? Een interessante vraag, want er zijn steeds meer medewerkers hybride gaan werken en bovendien worden er steeds meer mobiele apparaten gebruikt. Cloud Printing is een manier om via een printserver in de Cloud digitale apparaten zoals smartphones, werkstations, laptops en tablets aan te sluiten op printers. Dat levert minimaal deze 8 voordelen op:
Gemakkelijke, veilige documentprocessen samen met iXware
30 mei 2022

Gemakkelijke, veilige documentprocessen samen met iXware

Documenten op een slimme, veilige en eenvoudige manier scannen en vastleggen. Dat is wat Xerox al ruim 20 jaar samen met iXware doet. Het Ministerie van EZ was rond het jaar 2000 de eerste grote iXware/Xerox klant. Inmiddels zorgen onze Xerox Business Centers samen met iXware voor veilige documentprocessen bij mkb-bedrijven in onze regio. We stelden 4 vragen over gemak en veiligheid aan Menno van Zundert, Managing Director van iXware.
11 mei 2022

Vacature Bid & Proposal Writer

Vacature Bid & Proposal Writer     Waarom Xerox? Werken bij Xerox is meer dan werk alleen. Je bent een Xerox-vrouw of -man als je, net als wij, gedreven bent. Een aanpakker, een doener. Maar ook een vernieuwer en verbeteraar. Het Xerox-team gaat...
Pagina of 83